Γιάννης Μπέζος – Πέτρος Φιλιππίδης:

6
3
 Γιάννης Μπέζος  Πέτρος Φιλιππίδης Από το πολύ ταλέντο θα πάθουν τίποτα

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτός από πολύ καλοί φίλοι είναι και συνεργάτες. Οι δυο τους μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξη τους αποκαλύπτουν γιατί απολαμβάνουν τόσο πολύ την συνεργασία τους.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι καθαρά θέμα της δουλειάς και δεν θα γίνει κατανοητό», λέει ο Γιάννης Μπέζος στο 7 μέρες tv ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης συμπληρώνει: «Στο χώρο μας εκτός από το να κάνεις καλές δουλειές, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συνεργασίες. Το να δουλεύεις με ανθρώπους που σε πάνε παρακάτω, που σου δημιουργούν την ανάγκη, τη διάθεση και την επιθυμία να κάνεις θέατρο, με τον τρόπο που ξεκίνησες είναι πολύ σημαντικό. Παρόλο που είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, ταυτιζόμαστε πάνω στη σκηνή, υπάρχει επαφή και δημιουργία».

newest oldest most voted
Notify of
Αρ
Guest
Αρ

Είδα πριν κάποιο καιρό κάτι επεισόδια που παίζανε μαζί στους Απαράδεκτους. Τι ακομπλεξάριστοι και φοβεροί που ήταν τότε. Με χαλαρότητα, χωρίς καβαλήματα, ωραίοι τύποι. Πως έγιναν έτσι μετά; Γιατί δεν μένουν απλοί και ωραίοι τρελοί οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν;

Ζ
Guest
Ζ

καμία σύγκριση ο Μπέζος με το χαζο ξεδοντιάρη Φιλιππίδη παιδάκια

ς
Guest
ς

ο μπεζος ειναι πολυ καλος ο φιλιππιδης αταλαντος

λενα
Guest
λενα

ψωναρες, καβαλημενοι, αντιπαθητικοι

10
Guest
10

είναι ότι καλύτερο έχουμε, μέρος του πολιτισμού μας, πολύ άξιοι , σταματήστε τη ζήλεια

ΣΤ
Guest
ΣΤ

Χορτασμενοι καλοζωησμενοι ευνοημενοι του συστηματος, και σκα το χα ρα κτη ρες@@@@@@