Καίτη Γαρμπή: «μου στοίχισε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη»

1
1
Καίτη Γαρμπή Μου στοίχισε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Το ότι είχε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που της στοίχισε εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή, που πλέον είναι μητέρα ενός 15χρονου αγοριού! Παράλληλα, αποκαλύπτει αυτό που κρατά «δεμένο» τον γάμο της με τον Διονύση Σχοινά.

«Είχα μια εγκυμοσύνη, σαφώς ανεπιθύμητη γιατί δεν προχώρησε. Μου στοίχισε στο μέλλον, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω παιδί στο μέλλον με φυσιολογικό τρόπο», δηλώνει η τραγουδίστρια σε εκπομπή του ΡΙΚ που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

Η Καίτη έφερε στον κόσμο τον γιό της, Δημήτρη, το 1999, με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Αν δεν υπήρχε με τον Διονύση αυτή η συνεννόηση και η αγάπη, δεν θα ήμασταν μαζί. Δεν έχουμε την ίδια καριέρα, ούτε την ίδια ηλικία. Εγώ πρόλαβα και έκανα περισσότερα πράγματα: περισσότερη φήμη, περισσότερη δόξα, περισσότερα χρήματα», συνεχίζει η τραγουδίστρια, που αυτό τον καιρό μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του ιταλικού της δίσκου, με τίτλο «Buona Vita», στις 20 του μήνα!

kaiti_buonavita.jpg

newest oldest most voted
Notify of
,,,,,,,,,,,,,
Guest
,,,,,,,,,,,,,

ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩς ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΕΙ. ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟς, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕΙ