Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Μουτσινάς με ανέδειξε»

0
3
Κατερίνα Καινούργιου Ο Μουτσινάς με ανέδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και έχει σχέση, όχι με κάποιον ποδοσφαιριστή πάντως.

«Είμαι ερωτευμένη και διανύω μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Δόξα τω Θεώ είμαι πάρα πάρα πολύ καλά».

Θέλει να κάνει οικογένεια;

«Είναι ένα όνειρό μου που θα ήθελα να πραγματοποιήσω. Πρέπει, όμως, μια σχέση να κάνει τον κύκλο της, για να δημιουργήσεις οικογένεια».

Θα παραδεχθεί ποτέ πως είναι «γλάστρα» στην τηλεόραση;

«Όποιος παρακολουθεί την πορεία μου, τόσο ως δημοσιογράφου όσο και ως παρουσιάστριας, νομίζω ότι έχει καταλάβει ποια είμαι. Έχω συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Ο χαρακτήρας μου, το επίπεδό μου φαίνεται από τις συνεντεύξεις μου. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Δουλεύω δέκα χρόνια και δεν υπάρχει σεζόν που να έχω μείνει χωρίς δουλειά. Εργάζομαι σκληρά και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Η τηλεόραση δεν είναι μόνο εικόνα. Μπορεί να βασίζεται κατά το ήμισυ, το υπόλοιπο, όμως, είναι αποτέλεσμα σκληρής και ουσιαστικής δουλειάς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πει ότι κοιτάζω μόνο την εξωτερική εμφάνιση και την εικόνα μου».

Μάλλον όχι.

Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν;

«Έχω κάνει στο παρελθόν λάθη. Αλλά είναι λογικό, όταν είσαι 23 χρόνων κοριτσάκι και βγαίνεις μπροστά από τον φακό, να είσαι άπειρη, σφιγμένη και αμήχανη. Εμένα με βοήθησε πολύ ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι και αυτός που ουσιαστικά ανέδειξε την τηλεοπτική μου προσωπικότητα».

ΠΗΓΗ: Εγώ Weekly