Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

0
2
Θεσσαλονίκη Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης χθες το πρωί στην περιοχή της Σταυρούπολης, δύο αλλοδαποί (γιος-μητέρα) ηλικίας 28 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων», «Περί αλλοδαπών» και «Αντίσταση».

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 28χρονο και σε έρευνα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, ιδιοκτησίας της 53χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 364 γραμμαρίων, 525 ευρώ ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου, όπου ανευρέθη και η 53χρονη, η οποία κατά τη διάρκεια της έρευνας αποπειράθηκε να καταστρέψει ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.520 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε η 53χρονη για τις παράνομες συναλλαγές της.

Τέλος, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης των ανωτέρω πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.