Καίτη Γαρμπή: Εσπευσμένα στην Κύπρο για την αδερφή της

0
3
Καίτη Γαρμπή Εσπευσμένα στην Κύπρο για την αδερφή της

Στο πλευρό της αδερφής της, Λιάνας, που είχε σοβαρό τροχαίο, σπεύδει η Καίτη Γαρμπή, που θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο!
Τα ξημερώματα του Σαββάτου η αδερφή της δημοφιλούς τραγουδίστριας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας με σπασμένα πλευρά και χτυπημένη στο γόνατο, καθώς μεθυσμένος οδηγός παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.

Αν και η Λιάνα είχε καθησυχάσει την Καίτη και της ζήτησε να μην μεταβεί στην Κύπρο, η τραγουδίστρια… δεν κρατήθηκε και ανέβαλε προγραμματισμένη της εμφάνιση προκειμένου να βρεθεί κοντά της. «Αγαπημένοι μου, το πάρτυ για τα 25 δισκογραφικά μου χρόνια παρέα με τον “Λάμψη 92.3” θα μεταφερθεί 1 εβδομάδα μετά, στις 29/5, γιατί θα λείπω για λίγες μέρες στην Κύπρο λόγω του ατυχήματος της αδερφής μου. Σας φιλώ», έγραψε το βράδυ της Δευτέρας σε Facebook και Twitter η Καίτη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως οι γιατροί προσπαθούσαν να γλιτώσει η Λιάνα το χειρουργείο, κάτι που φαίνεται ότι κατάφεραν τελικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Λιάνα Γαρμπή θα παραμείνει ακόμα λίγες μέρες στο κρεβάτι του πόνου.