«Δεν νιώθω τα πόδια μου», έλεγε ο 11χρονος κατά την μεταφορά στο νοσοκομείο

0
4
Δεν νιώθω τα πόδια μου έλεγε ο 11χρονος κατά την μεταφορά στο νοσοκομείο

«Δεν νιώθω τα πόδια μου», έλεγε και ξανάλεγε ο 11χρονος στους γιατρούς κατά την μεταφορά του από την Κρήτη στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Η κατάστασή του όπως σας είχαμε πει είναι ανησυχητική, καθώς υπάρχει τραύμα, εκτός από την πλάτη, τα χέρια και το υπόλοιπο σώμα και στο νωτιαίο μυελό. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, όμως, όπως σας είχαμε πει, υπάρχει κίνδυνος να μην ξαναπερπατήσει.

Οι γιατροί έχουν δώσει εκεί την προσοχή τους τώρα και πραγματοποιείται σειρά εξετάσεων. Το νοσοκομείο επισκέφτηκε και ο υπουργός Υγείας, κ. Α. Λυκουρέντζος, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση της υγείας του.
20χρονος κλόουν: «Ήταν επίμονος και τον μαχαίρωσα».

Εν τω μεταξύ, όπως σας είπαμε σας είχαμε πει, ο 20χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, υποστήριξε ότι ήταν ιδιαίτερο επίμονο το παιδί και για αυτό το μαχαίρωσε.

Όπως σας είχαμε πει ο Ολλανδός παρέσυρε το παιδί στο παρκινγκ όπου και το μαχαίρωσε, ενώ κατόπιν … είχε την ψυχραιμία να πλύνει το μαχαίρι και να το κρύψει σε πυροσβεστική φωλιά, κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τη δουλειά του!

Μάλιστα, σήμερα με νεότερες πληροφορίες από το prismanews μετά την πράξη του επέστρεψε στην δουλειά του και συνέχισε να ψυχαγωγεί παιδάκια!