Αγάθωνας: «H Eurovision δεν θα μου κάνει κανένα καλό»

1
1
Αγάθωνας H Eurovision δεν θα μου κάνει κανένα καλό

«Η απόφαση να πάμε στην Eurovision ήταν σωστή, όποια θέση κι αν παίρναμε», είπε ο Αγάθωνας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δεν έκρυψε ούτε το… παράπονό του για την 6η θέση, αλλά ούτε και το πώς θα εξαργυρώσει από εδώ και στο εξής την συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Όπως τόνισε ο ρεμπέτης, σε εκείνον ο διαγωνισμός δεν έχει να δώσει κάτι: «η Eurovision δεν θα έκανε κανένα καλό στην καριέρα μου! Το είχα πει τότε, το λέω και τώρα. Πήγα για να στηρίξω τα παιδιά, που τα αγαπάω πάρα πολύ κι ας μην τα ξέρω πάρα πολύ».

«Όλοι μου λένε “καλή είναι η έκτη θέση”, αλλά εγώ επιμένω ότι έπρεπε να ήμασταν πρώτοι. Κάτι γείτονες εδώ, που τους φερόμαστε καλά και τους έχουμε στα όπα όπα, δεν μας ψήφισαν. Δεν έπρεπε να μας δώσει 12άρι η Σερβία;», συνέχισε ο ρεμπέτης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το –ανέλπιστο- 12άρι από το Σαν Μαρίνο, λέγοντας πως θα κάνει δωρεάν συναυλία στη χώρα για ναγνωρίσει έναν έναν τους κατοίκους της!

Πλέον, ο Αγάθωνας θα κάνει συναυλίες με τους Koza Mostra, για τους οποίους ευχήθηκε να συνεχίσουν να κάνουν παρέα. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά είπε, «έδεσε» με όλους τους, παρά το ότι υπάρχει μέλος στο οποίο «ρίχνει» 38 χρόνια!

newest oldest most voted
Notify of
Doberman
Guest
Doberman

ελα μωρε εδω δεν σε ηξερε κανενας και τωρα εισαι ολη μερα μπουρου μπουρου στο τιβι