Γεράσιμος Γεννατάς: Η συμμετοχή του στο Y.F.S.F, οι δημοσιογράφοι που τον κατέκριναν, τα χρέη και οι νέες δηλώσεις για την Μακρυπούλια

0
4
Γεράσιμος Γεννατάς Η συμμετοχή του στο YFSF οι δημοσιογράφοι που τον κατέκριναν

O Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στο Πρώτο Θέμα και σίγουρα όσα είπε θα συζητηθούν.

Κάποτε είχες κατακρίνει τα ριάλιτι και τώρα παίρνεις μέρος σε ένα από αυτά…

Μένω σταθερός  στην άποψη μου και δεν μετανιώνω για δηλώσεις που έκανα  κατά το παρελθόν. Η συμμετοχή μου σε αυτό το θέαμα δεν αναιρεί τίποτα απ’ όσα έχω πει. Το “Your Face Sounds Familiar” δεν είναι ένα θέαμα που προάγει την ανταγωνιστικότητα βάζοντας συνθήκες πρωταθλητισμού, του τύπου κάποιος κάθε εβδομάδα φεύγει τονίζοντας το “κατά μόνας”. Είναι ένα σόου που προάγει ουσιαστικά τη δημιουργία και τη διασκέδαση.

Αν συμμετείχες σε ένα τέτοιο παιχνίδι για οικονομικούς λόγους, θα είχες το θάρρος να βγεις και να πεις “Sorry παιδιά αλλά οι συνθήκες ζωής άλλαξαν”;

Το να αλλάζουν γνώμη οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ υγιές, εποικοδομητικό και εξελίσσει τα πράγματα. Νομίζω ότι θα είχα τη δύναμη να το παραδεχτώ. Αν, από την άλλη αλλάξω γνώμη και διαφημίσω μια τράπεζα, κάτι που αρνήθηκα στο παρελθόν, δεν ξέρω πως θα μπορούσα να δικαιολογηθώ στον κόσμο. Ακόμη και γι’ αυτό βρέθηκαν δημοσιογράφοι που με κατέκριναν.

Γιατί δεν το έκανες;

Για τον ίδιο λόγο που δεν θα το κάνω και τώρα. Θεωρώ ότι οι τράπεζες συγκαταλέγονται στους βρικόλακες της κοινωνίας.

Υπήρξαν ωστόσο κάποιες στιγμές που είπες “βρε μπας και…”;

Φυσικά! Η ιδέα της άρνησης με ταλαιπωρούσε το μεσημεράκι που καθόμουν στο σπίτι μου. Ξέρεις πόσοι φίλοι με συμβούλευσαν να πάρω τα χρήματα και να τα κάνω δωρεές ή να δώσω μέρος τους στην αδελφή μου που είναι άνεργη ηθοποιός με δυο παιδιά; Αλλά και τα δικά μου χρέη είναι αρκετά.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια είχες κάνει κατά το παρελθόν σκληρές δηλώσεις.

Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο πάνω σ’ αυτό, για να μην ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων. (σ.σ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: Δεν είμαστε συνάδελφοι με την κυρία Μακρυπούλια. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω αν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφοι  δεν είμαστε.) Θα μπορούσα να τοποθετηθώ, όπως και ο Χρήστος Λούλης ή κάποιοι άλλοι. Οφείλω να σου πω πάντως ότι η ίδια η Ζέτα είχε διαχειριστεί πάρα πολύ ωραία όλο αυτό το πράγμα. Είχε αναφερθεί στο πρόσωπο μου λέγοντας ότι είμαι πολύ καλός ηθοποιός και επομένως θα χαιρόταν να δουλέψει μαζί μου -μαι πολύ κλασάτη συμπεριφορά και απάντηση. Επίσης θεωρώ ότι στο τελευταίο “Dancing”  ήταν εξαιρετική ως παρουσιάστρια. Και το λέω υπό τον φόβο ότι θα βγούν κάποιοι και θα ισχυριστούν ότι τα λέω τώρα αυτά γιατί μπήκα κι εγώ σε ένα παρόμοιο θέαμα.