Τόμας Πρωτόπαπας: Η εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ

1
2
Τόμας Πρωτόπαπας Η εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ

Λίγο διάστημα πριν το τροχαίο, ο Τόμας Πρωτόπαπας συμμετείχε στα γυρίσματα για την εκπομπή »Κράτα γερά» με τον Γιώργο Λιανό στον ΑΝΤ1.

Το παιχνίδι δεν το έχουμε δει ακόμα, αφού πήρε αναβολή.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει τότε στο Tv Ζάπινγκ: «

Είχα να πάω σε λούνα πάρκ αρκετά χρόνια, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν πλέον τόσο μακριά από εμένα, μάλλον έχω γεράσει».

Ο νεαρός ηθοποιός δεν είχε χαρεί όσο πιθανόν περίμενε τη συμμετοχή του στην εκπομπή.

»Οταν ήμουν 15 χρονών, θυμάμαι ότι πήγαινα συχνά και έκανα από δύο και τρεις φορές όλα τα παιχνίδια. Τώρα φαίνεται έχουν περάσει κάποια χρόνια, τα παιχνίδια είναι ακόμα πιο «εξελιγμένα» απ’ ό,τι ήταν παλιά και ο οργανισμός μου πλέον δεν αντέχει».

Επίσης είχε συμπληρώσει:

«Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ήδη από τη δεύτερη δοκιμασία, δεν αισθάνθηκα καλά και μου ήρθε διάθεση για εμετό, ενώ θυμάμαι ότι φώναζα »σταματήστε να κατέβω». Ευτυχώς η παραγωγή ήταν πολύ συνεργάσιμη, μου έδωσαν κάποια λεπτά για να συνέλθω αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και τελείως καλά και στη συνέχεια. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είχα τα θέματά μου με το στομάχι μου, αλλά μου έδινε δύναμη το γεγονός ότι τα χρήματα από τη συμμετοχή μου θα πήγαιναν στα παιδιά. Οπότε έσφιξα τα δόντια και…κράτησα γερά μέχρι το τέλος της ημέρας, αντέχοντας τελικά σε όλες τις δοκιμασίες».

Ακόμα είχε σχολιάσει την συμπαίκτριά του Χριστίνα Παππά:

«Τα πήγαμε πολύ καλά! ‘Ηταν εξαιρετική…Γελάσαμε πολύ, κάναμε απίστευτο χαβαλέ, όσο μπορούσαμε βέβαια γιατί είχε και αυτή κάποιες ζαλάδες και νομίζω ότι κερδίσαμε δικαιωματικά από την παραγωγή το τίτλο της »χειρότερης τετράδας» της εκπομπής! Θα το δείτε και στην οθόνη σας και θα καταλάβετε» είχε πει χαμογελώντας.

Τέλος είχε πει:

«Πολύ ωραίος ο σκοπός, αλλά δεν θα το ξαναέκανα με τίποτα».

newest oldest most voted
Notify of
Rip
Guest
Rip

Αυτος ο Λιανος ο αχρηστος κανει εκπομπη@@@@@@@@@ποσο αδικη αυτη η ζωη@@@@@@@@@rip