Γωγώ Μαστροκώστα:

0
1
Γωγώ Μαστροκώστα Να σου κάνει μια οικονομική ανάλυση

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την αποθεραπεία από τον καρκίνο και αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει και δεύτερο παιδί. 

«Αυτή η ιστορία ποτέ δεν τελειώνει. Στη ζωή σου δεν θα υπάρξει ποτέ πια ξέγνοιαστη μέρα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας. Το μυαλό σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Αισιοδοξία εκπέμπω και το ξέρω, αλλά είναι πολύ προσωπικές οι στιγμές που κάτι θα δεις, κάτι θα θυμηθείς, κάτι θα σκεφτείς. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έκλεισες την πόρτα και το άφησες για πάντα έξω από τη ζωή σου!».

Θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί; 

«Μια τέτοια ιστορία δεν τελειώνει έτσι απλά. Μπορεί να σου αφήσει διάφορα θέματα σωματικά και ορμονικά, τα οποία μπορεί να σε δυσκολέψουν πάρα πολύ στο να κάνεις παιδί. Ούτε για μένα, λοιπόν, δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα και δεν έχει παρέλθει ακόμη η κρίσιμη πενταετία. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ένα δεύτερο παιδί ή και παραπάνω αν γινόταν είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και το ρίσκο θα το έπαιρνα». 

Τέλος, μίλησε και για τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα: 

«Όταν τον γνώρισα, είχε περάσει μόλις ένας χρόνος από το διαζύγιό του. Ένας άνθρωπος που ήταν δεσμευμένος και χώρισε δεν είναι σε φάση να ξαναμπεί σε μια σχέση. Εγώ, από τη στιγμή που τον γνώρισα, ήμουν εκεί, μαζί του. Ο Τραϊανός πάλι, και ναι και όχι. Με έβλεπε και φιλικά. Υπήρχε, λοιπόν, περίπτωση ως ερωτευμένη που ήμουν να δεχθώ ότι δεν ήμουν η αποκλειστικότητα στη ζωή του; Παρόλο όμως που δεν ήμουν αποκλειστικότητα στη ζωή του, παρέμενα. Αυτό ήταν για μένα μοίρα». 

Τον ζηλεύει; 

«Παρόλο που ξεκινήσαμε περίεργα, είχα καταλάβει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ούτε μπορούσα να φανταστώ πως θα κοιμάμαι με έναν άνθρωπου που ξυπνώντας και βλέποντάς τον δεν θα άνοιγε η καρδιά μου. Ήθελα να είμαι καψούρα με τον άνδρα μου! Δεν θέλω το μικρόβιο της ζήλειας ανάμεσά μας!».
 
ΠΗΓΗ: Hello