Τζόυς Ευείδη: «Δεν είναι εύκολο όταν για 14 χρόνια είσαι πεπεισμένη ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, ξαφνικά να σου πει “αγαπώ μία άλλη”»

1
1
Τζόυς Ευείδη Δεν είναι εύκολο όταν για 14 χρόνια είσαι πεπεισμένη ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό

Η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της μίλησε για την απιστία και αν θα την συγχωρούσε όπως η ηρωίδα που υποδύεται στο θέατρο.

«Δεν είμαι σίγουρη, αν θα το έκανα, γιατί δεν ξέρεις αν θα σου αφήσει το περιθώριο ο άλλος να τον συγχωρήσεις ή αν θα έρθει ένα ωραίο πρωί και σου πει “φεύγω με αυτήν που σε απάτησα!”. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου συνέβη, στην τελευταία μου μακροχρόνια σχέση. Αλλά, εκεί δεν έχεις να κάνεις πια με ένα κέρατο, αλλά με την επιλογή του άλλου να ζήσει με έναν άλλον άνθρωπο». Πόσο όμως εύκολο είναι να κάνεις μετά από αυτή την εμπειρία μια νέα σχέση εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου». «Δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεσαι χρόνο. Εμένα μου πήρε δύο χρόνια μέχρι να συνέλθω και να σταθώ πάλι στα πόδια μου! Δεν είναι εύκολο όταν για δεκατέσσερα χρόνια είσαι πεπεισμένη ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, ξαφνικά να σου πει “αγαπώ μία άλλη”. Ειλικρινά σου μιλάω, στην αρχή δεν τον πίστεψα! Νόμιζα ότι θα βγει από κάπου ο Φερεντίνος και θα μου πει “πλάκα σου έκανα!”».

newest oldest most voted
Notify of
θ
Guest
θ

ελπιζω να βρει καποιον αξιοπρεπη που να της αξιζει.ειναι συμπαθεστατη