Πάνος Μουζουράκης: “Eγώ πρότεινα στην παραγωγή να πάρουν τον Αθανασίου”

0
0
Πάνος Μουζουράκης Eγώ πρότεινα στην παραγωγή να πάρουν τον Αθανασίου

Ο Πάνος Μουζουράκης καθισμένος στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου, μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία με τον Μάριο Αθανασίου στη θεατρική παράσταση «HANGOVER IV» αλλά και τη συμμετοχή του στην «Εβίτα» που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα με πρωταγωνίστρια τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Μάριο Αθανασίου είπε: «Τελείωσα τον δίσκο και είπα να πάω να κάνω λίγο θεατράκι, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα παίξω πρόζα αποκλειστικά. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά εγώ πρότεινα στην παραγωγή να κάνει πρόταση στον Μάριο. Δεν έχω εξουσία να κάνω προτάσεις μόνος μου σε άλλους ηθοποιούς. Του Λαγούτη του έκαναν πρόταση, αφού μου είχαν μιλήσει μαζί μου και τους είχα πει ότι θα το σκεφτώ. 11 Ιουνίου λένε πως θα κάνουμε πρεμιέρα, είμαστε πολύ κοντά».

Μέσα από την εκπομπή, ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα πρωταγωνιστήσει στην «Εβίτα», που θα ανέβει την ερχόμενη σεζόν με τη Νατάσσα Μποφίλιου στον ομώνυμο ρόλο, υποδυόμενος του ρόλο του «Τσε» για τον οποίο εξήγησε: «Είναι ο Τσε, αλλά δεν είναι Γκεβάρα. Έχει ανέβει στο παρελθόν ως Τσε Γκεβάρα, αλλά ήταν σκηνοθετική ιδέα. Στο σενάριο Τσε δεν είναι όνομα, σημαίνει σύντροφος. Είναι η φιγούρα που αντιπροσώπευε τη λαϊκή μάζα. Ο Γκεβάρα προέκυψε στο ανέβασμα του θεατρικού, γιατί η Εβίτα Περόν και ο Τσε Γκεβάρα είναι χρονικά σε άλλη φάση. Πολύ μου αρέσει αυτή η συνεργασία! Σε αυτήν την περίπτωση με διάλεξε η Νατάσσα».