ΑΥΤΟΣ είναι ο «δράκος» των Πετραλώνων: Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

1
1
ΑΥΤΟΣ είναι ο δράκος των Πετραλώνων Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Στον 10ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε ο κατά συρροή παιδόφιλος-«δράκος» των Πετραλώνων ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος αναχώρησε από τα δικαστήρια έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με μπουφάν, ενώ όπως σας είπαμε και νωρίτερα η μεταγωγή του διήρκησε μόνο δέκα δευτερόλεπτα.


Ο 40χρονος προσποιούταν τον αστυνομικό και προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων!


Στη συνέχεια τις ακολουθούσε, κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο ίδιος δείχνει αμετανόητος και κυνικά είπε για τα θύματά του στους αστυνομικούς: «δε τις θυμάμαι όλες»!

Παρά το γεγονός πως ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών, κυκλοφορούσε ελεύθερος και συνέχιζε ανενόχλητος τη φρικιαστική δράση του.

newest oldest most voted
Notify of
Ττ
Guest
Ττ

Πάλι μωσαϊκό;