Θωμαή Απέργη: «Στην αρχή έκλαιγα με όσα έλεγαν για μένα»

0
7
Θωμαή Απέργη Στην αρχή έκλαιγα με όσα έλεγαν για μένα

Η Θωμαή Απέργη μίλησε στο ΕΓΩ! Weekly για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της και στα κιλά που κατάφερε να χάσει με πολύ κόπο.

 

Για το πρόβλημα στη φωνή της, η 24χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Ο τελευταίος χρόνος ήταν για μένα, μαζί με την ομάδα μου στην Panik Records, πολύ γεμάτος, έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα. Τα πρώτα μου τραγούδια, διαφορετικοί ήχοι, νέες προτάσεις, η Eurovision, το MadWalk, οι εμφανίσεις μου στο Αθηνών Αρένα, η μπάντα μου, το show που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Είμαι ευλογημένη που κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά ήταν φυσικό που υπήρχε παράλληλα και μια μεγάλη κόπωση. Αυτό με οδήγησε στο να λείψω για δύο εβδομάδες, επειδή έβγαλα κάλους στις φωνητικές μου χορδές, οι οποίοι – ευτυχώς – με απόλυτη αφωνία και με τις οδηγίες του γιατρού μου εξαφανίστηκαν», ενώ εξήγησε: «Ήταν αυτό που ονομάζουμε μαλακοί κάλοι. Ο γιατρός μου ήταν αυστηρός. Μου είχε πει πως για να μην κάνουμε χειρουργική επέμβαση, έπρεπε να κάνω αφωνία και να πίνω πολύ νερό […] Όταν ρώτησα τον γιατρό μου αν ήταν όλα καλά, εκείνος σοβάρεψε και μου είπε τη διάγνωση. Αμέσως, έβαλα τα κλάματα. Φοβήθηκα».

 

Μάλιστα, η Θωμαή Απέργη σχολίασε και το ακραίο ενδεχόμενο, ο γιατρός της να της επέβαλε να σταματήσει να τραγουδά: «Θα μου κόβονταν τα πόδια, γιατί η φωνή μου είναι το εργαλείο μου, χωρίς αυτή δεν είμαι τίποτε. Ακόμα και η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να ήμουν και να είχα τα μεγαλύτερα εφόδια, αν η φωνή μου δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι, πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα. Αν μου έλεγαν να εγκαταλείψω το show, θα το έπραττα. Εκείνο, όμως, που θα με πονούσε περισσότερο, θα ήταν που θα μπορούσα να κάνω τις εμφανίσεις με τη μπάντα μου».

 

Σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε: «Αυτό που είχαν πει για τα δόντια μου με είχε είχε πειράξει περισσότερο. Υπήρχαν μέχρι και ανέκδοτα. Στην αρχή έκλαιγα, αλλά τώρα βέβαια τα σκέφτομαι όλα αυτά και γελάω. Νιώθω υπερήφανη, γιατί έτσι είναι τα δόντια μου, δεν τα έχω πειράξει. Σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους όχι. Δεν πειράζει. […] Κριτικές θα υπάρχουν πάντα και θα πρέπει να τις δέχομαι, αλλά δεν θα παρεκκλίνω ποτέ από τον πραγματικό μου στόχο».

 

Όσο για την προσπάθειά της να αλλάξει το σώμα της, τα τελευταία χρόνια, η Θωμαή Απέργη επεσήμανε: «Τα 20 παραπάνω κιλά που είχαν στην εφηβεία, δεν τα έχασα αμέσως, αλλά σταδιακά μέσα σε δύο χρόνια. Είχα κάνει βέβαια και πιο στερητικές δίαιτες, όταν ήμουν πιο μικρή, αλλά δεν είχα καταφέρει να τα χάσω. […] Με personal trainer και με τη σωστή διατροφή έφτασα στα 53 κιλά που είμαι σήμερα», ενώ για την πρόσφατη κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της μπροστά στον φωτογραφικό φακό, η Θωμαή Απέργη ανέφερε: «Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να συζητώ για αυτά τα θέματα, ειδικά όταν αφορούν και σε έναν άλλον άνθρωπο, όπως ο σύντροφός μου, που δεν ανήκει στη showbiz και δεν μπορεί ξαφνικά να προβάλλεται και η δική του ζωή. Εκείνο το βράδυ, βέβαια, που μας φωτογράφισαν, μας έπιασαν “αδιάβαστους”. Ήταν κάτι που έγινε εντελώς τυχαία».