Νίκος Μάνεσης:

0
0
Νίκος Μάνεσης Εγώ δεν χτίζω καριέρα πηγαίνοντας σε δεξιώσεις

Το ξέσπασμα του δημοσιογράφου για όλους όσοι πιστεύουν πως αντιγράφει του «Πρωταγωνιστές»

Χειμαρρώδης ήταν ο Νίκος Μάνεσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
Όταν τον ρώτησαν για αυτούς που λένε πως αντιγράφει την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη είπε: «Όποιος έχει δει την εκπομπή και λέει ότι αντιγράφουμε τους Πρωταγωνιστές, δεν ξέρει από τηλεόραση. Εμείς δεν μιμούμαστε κανέναν, χαράζουμε τη δική μας γραμμή, τη δική μας πορεία. Η εκπομπή υπηρετεί τον αυθορμητισμό μας και απολύτως κανένα σενάριο. Δεν ψάχνουμε εμείς πρωταγωνιστές. Σε εμάς πρωταγωνιστής είναι το ρεπορτάζ».
Για το ίδιο θέμα, συνέχισε: «Στους διατεταγμένους σε υπηρεσία συναδέλφους που είναι δύο στον αριθμό και γνωστοί, τους λέω ότι γνωρίζω πολύ καλά αυτό το παιχνίδι και δεν ενδίδω. Τους ενημερώνω ότι η εκπομπή θα πάει και του χρόνου. Να ανησυχούν ακόμα περισσότερο».
Ο ίδιος κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωη: «Η προσωπική μου ζωή ανήκει σε εμένα. Εγώ δεν έχω τρεις φορές τον χρόνο γενέθλια και δεν είμαι δημοσιογράφος του lifestyle. Έχω ιδιωτική ζωή και δεν θέλω να την μοιράζομαι με κανέναν παρά με τους δικούς μου. Κάποιοι χτίζουν καριέρα πηγαίνοντας σε δεξιώσεις και αυτό είναι επιλογή του. Εγώ δεν το κάνω»