Καίτη Φίνου: «Με έχουν δείρει σύντροφοί μου»

0
2
Καίτη Φίνου Με έχουν δείρει σύντροφοί μου

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της η Καίτη Φίνου.

Θέλει μαγκιά να βγαίνει και να μιλάς για όλα αυτά χωρίς να σκεφτεί ότι ίσως κάποιοι δεν τα βλέπουν όπως εκείνη με αποτέλεσμα να βγάλουν λάθος συμπεράσματα για τον σκοπό που το κάνει: «Τώρα τελευταία έχω δει πως δεν είναι θέμα μαγκιάς. Όλοι για να βγουν προς τα έξω άρχισαν και λένε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις που μπορεί να ήταν και πράξεις στο παρελθόν. Το τόλμησαν» τόνισε στο Λοιπόν. Δεν σκέφτεται ότι θα πούνε το ίδιο και για εκείνη, ότι δηλαδή το κάνει για τον ίδιο λόγο; «Δεν τα λέω για το λόγο αυτό. Δεν με καίει καθόλου να βγω στο γυαλί. Θα ήθελα να περνάω απαρατήρητη σε ότι έκανα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να πεις το πρόβλημά σου, αν δεν είσαι αναγνωρίσιμος; Πας να πεις κάτι για να δουν και οι άλλοι ότι δεν συνέβη μόνο σε αυτούς. Ότι δεν είναι η μοναδική γυναίκα που βιάστηκε δεν είναι η μοναδική γυναίκα που έχει χειροδικήσει ο άντρας της, που την έχουν δείρει. Υπάρχουμε κι εμείς που μπορεί να είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το έχουμε πάθει. Κι εμένα με έχουν δείρει».

Ακούγεται περίεργο μια γυναίκα λαμπερή, επιτυχημένη και όμορφη να τρώει ξύλο από τον σύντροφό της: «Μπορεί να σου δημιουργηθούν τραύματα για την πορεία της ζωής σου, απ’ τον τρόπο που σου φέρεται ο άλλος. Δεν είναι μόνο το ξύλο και η κακοποίηση, αλλά και ο λεκτικός βιασμός».

Της έχουν δημιουργηθεί τέτοια τραύματα από τις σχέσεις της;  «Πάρα πολλά. Μπορώ να πω ότι τα είχα για αρκετά χρόνια. Με έχουν κακομεταχειριστεί στις σχέσεις μου, όχι όλοι βέβαια».

Γιατί έμενε σε τέτοιες σχέσεις; «Κάθε γυναίκα μένει για τον δικό της λόγο, δεν νομίζω ότι είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είναι μαζί. Είναι αρρώστια να αγαπάς αυτόν που σε κακοποιεί».

Έκανε μακροχρόνιες σχέσεις; «Η μεγαλύτερη ήταν με τον Στάθη Ψάλτη, 5,5 χρόνια, μετά με τον Λευτέρη Πανταζή 2,5 χρόνια και 2,5 χρόνια με τον πρώην άντρα μου, Γιώργο Λύρα. Κάποια στιγμή χωρίζοντας και από τον πρώην άντρα μου, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου. Ένας βιασμός σε μικρή ηλικία σε κάνει και θέλεις να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου».

 Δεν ήθελε να κάνει ένα παιδί; «Έχω κάνει αποβολές, δεν το προσπάθησα. Έκτρωση έκανα μια φορά στα 18 μου και άλλη μια φορά που έπρεπε. Δεν μου λείπει ένα παιδί. Τα αγαπώ. Φόνο θα έκανα για ένα και μόνο λόγο. Για την κακοποίηση ενός παιδιού».