Μαρία Μενούνος: «Είναι ευλογία αυτό που μου συμβαίνει αυτή την περίοδο»

0
2
Μαρία Μενούνος Είναι ευλογία αυτό που μου συμβαίνει αυτή την περίοδο

Μια απρόβλεπτη συνάντηση που φτιάχνει τη μέρα σου…

Πηγαίνοντας προς το the grove, γνωστό εμπορικό κατάστημα του Beverly Hills συναντώ τυχαία μια παλία γνώριμη που όλοι μας αγαπήσαμε. Η Μαρία Μενούνος επί το έργον, μαζί με τον Mario Lopez (Σλέιτερ από τη σειρα «πριν χτυπήσει το κουδούνι» και των «x-facto»r και «dancing with the stars») κάνουν μια ζωντανή παρουσίαση.

Η παρουσίαση κάνει διακοπή… Την περιεργάζομαι όπως και τον κόσμο που φωνάζει με ενθουσιασμό oh my god που συνάντησε από κοντά τα αστέρια που αγαπά. Ο Mario Lopez διασκεδάζει στο διάλειμμα το κοινό κάνοντας μια αυτοσχέδια χορογραφία. Η Μαρία πηγαίνει στο πίσω μέρος της σκηνής για να προετοιμαστεί για τι συνέχεια.

Τη χαιρετώ στα ελληνικά και ξαφνιάζει από για λίγο. Πλησιάζει στο πίσω μέρος της σκηνής και ανταποδίδει τον χαιρετισμό στα ελληνικά. Της θυμίζω τη γνωριμία μας καιρό πριν. «Πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα; Κάθε μέρα διαβάζω και στεναχωριέμαι». Γνωστός απαισιόδοξος της εξηγώ την κατάσταση με τις αυτοκτονίες και το σκοτάδι της αστάθειας που μας έχει τυφλώσει όλους. «Χθες μίλησα με τους γονείς μου και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Δείχνουν δύσκολα τα πράγματα και η σκέψη μου και η καρδία μου είναι στην Ελλάδα». Ακούει με προσοχή κάποια στοιχεία από αυτά που της αναφέρω για την Ελλάδα. «Βλέπεις, ανατριχιάζω πραγματικά όταν ακούω όσα γίνονται. Θέλω πολύ να βοηθήσω αν μπορώ να κάνω κάτι για την ελλάδα».

Το καλοκαίρι της θα τον περάσει στην Αμερική με ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα. Μου αναφέρει το ριάλιτυ που ετοιμάζει… «Τα πρωινά είμαι όλα εδώ στο the grove για τις παρουσιάσεις και τα απογεύματα γυρίζουμε το reality». Γνωστός άσχετος της τηλεοπτικής πραγματικότητας τη ρωτάω για τα γυρίσματα. Δείχνει ικανοποιημένη «…θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη και όλα πάνε πολύ καλά».

Μου κάνει τόσο καλή εντύπωση που μου μιλάει σα να με γνωρίζει χρόνια. Πανέμορφη, ευγενής, χαμογελαστη και λαμπερή λίγο αργότερα δεν θα μου κρύψει ότι είναι σχεδόν εξαντλημένη σε καθημερινή βάση. «Είναι πολύ η δουλειά καθημερινά και είμαι συνήθως ιδιαίτερα κουρασμένη τα βράδια όταν γυρίζω σπίτι. Ομως -όπως μου είπε και ο φίλος μου- είναι αυτό που ήθελα να κάνω και δεν είναι καθόλου αγνώμων. Είναι ευλογία αυτό που μου συμβαίνει αυτή την περίοδο».

Επιστρέφοντας η Μαρία στο γύρισμα, έμεινα να την παρατηρώ. Χρειάστηκαν λιγότερο από 10 λεπτά για να αποδείξει πόσο πολύ λάμπει μπροστά αλλα και πίσω από την κάμερα.