Αντωνία Καλλιμούκου:

0
2
Αντωνία Καλλιμούκου Με εξοργίζει το ψέμα

Στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό εβδομαδιαίου περιοδικού η Αντωνία Καλλιμούκου και μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.
 
«Η εποχή μας δεν επιτρέπει σχέδια και ειδικά στο χώρο της τηλεόρασης. Παρόλ’ αυτά, είμαι πολύ ευχαριστημένη στην εκπομπή της Ελένης, αισθάνομαι οικεία με τους συνεργάτες μου και περνάω όμορφα. Αν αυτή η συνεργασία συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, θα είμαι πολύ χαρούμενη», δήλωσε το μοντέλο που πέρασε όλη τη χρονιά στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» στο περιοδικό Celebrity.
 
Η πρώην εστεμμένη αποκάλυψε, επίσης, και τι είναι αυτό στις ανθρώπινες σχέσεις που τον εξοργίζει: «Με εξοργίζει το ψέμα. Όταν κάποιος σου στερεί την αλήθεια, είναι άδικο και τελικά οδηγεί κι εσένα τον ίδιο σε λανθασμένες αποφάσεις. Το ψέμα δείχνει να υποτιμά την νοημοσύνη σου και ξεφτιλίζει την εμπιστοσύνη που πιθανότατα έχεις χαρίσει. Το σιχαίνομαι. Καλύτερα μια φαρμακερή αλήθεια, παρά ένα γλυκό ψέμα. Στον εργασιακό χώρο επίσης θέλω ειλικρίνεια και σεβασμό».