Αντώνης Κανάκης: «Δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τα της δημοσιότητας»

1
2
Αντώνης Κανάκης Δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τα της δημοσιότητας

Από την μια το «Immersion», από την άλλη η αγάπη του Αντώνη Κανάκη για τα… στιχάκια. Μήπως αυτή η αγάπη αναπτύχθηκε γιατί είναι ένας κλειστός χαρακτήρας;

«Δε μπορεί να γνωρίζει κανείς από πού ακριβώς πηγάζουν όλες αυτές οι ανάγκες έκφρασης ή δημιουργίας που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Έτσι και στη δική μου περίπτωση. Η σχέση μου με τη μουσική είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου, οπότε ήταν αναπόφευκτο ότι αυτό θα συνέβαινε και συνέβη πολλά χρόνια πριν. Δεν γνωρίζω αν είμαι κλειστός χαρακτήρας. Παρά το ότι πολλές φορές επιδερμικά είμαι κοινωνικός, σίγουρα δεν είμαι και ο πιο ανοιχτός χαρακτήρας του κόσμου» τόνισε στο TVΈθνος.  Λόγω προβολής και δημοσιότητας, έχει γίνει πιο φειδωλός στις σχέσεις του με τους άλλους; «Η αλήθεια είναι ότι η δημοσιότητα έχει διάφορες παράξενες συνέπειες στους ανθρώπους και στη σχέση τους με τους άλλους και είναι πολύ πιθανό να τις έχω υποστεί και εγώ έως έναν βαθμό και να μην το καταλαβαίνω 100%. Από την άλλη, όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι δουλεύω ασταμάτητα. Πάντα το έκανα και συνεχίζω να το κάνω, δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τα της δημοσιότητας.»

newest oldest most voted
Notify of
SOPHIE
Guest
SOPHIE

Oταν σε “λιβανιζουν” ολο και καποιο χρονο θα βρισκεις…. Οταν στα ‘ΧΩΝΟΥΝ’ ΔΕΝ ΕΙΔΑ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΩ …χεσε μας ρε τουαρκαλβανε (τουλαχιστον φατσικα)….