Σάκης Ρουβάς:

0
3
Σάκης Ρουβάς Αφού δεν θα κάνει διακοπές κι αυτός

Το φετινό του καλοκαίρι δε θα έχει διακοπές, αλλά… Επίδαυρο!

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή «Ήρωες», αλλά και για τις προετοιμασίες για τη θεατρική παράσταση  «Βάκχες», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Σάκης Ρουβάς.
 
«Νομίζω ότι τώρα που σιγά – σιγά έχει ολοκληρωθεί για μένα η παρουσία αυτών των ανθρώπων -γιατί για μένα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα- αρχίζει και κατασταλάζει μέσα μου όλο αυτό που έχω αποκομίσει από αυτήν την πορεία και το ότι γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους με έχει κάνει πιο πλούσιο» είπε ο ποπ σταρ για την εκπομπή «Ήρωες» και συνέχισε: «Πίσω από τις κάμερες και αυτά που εγώ είδα, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που είδατε. Με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα για τη ζωή και για μένα ήταν ένα τεράστιο κέρδος αυτό».
 
Όσον αφορά στο νέο του θεατρικό εγχείρημα στην τραγωδία του Ευριπίδη Βάκχες, ο Σάκης δήλωσε: «Ανυπομονώ πάρα πολύ να ξεκινήσουμε. Ήδη εργαζόμαστε πυρετωδώς κάθε μέρα για τις πρόβες του θεάτρου».
 
Μίλησε, τέλος, και για τις φετινές του διακοπές: «Νομίζω πως φέτος δεν θα κάνω διακοπές. Αν ξεκλέψουμε όμως 2-3 μέρες θα είναι ευχής έργον».