Γιάννα Αγγελοπούλου: «Δεν αγοράζω την «Εφημερίδα των Συντακτών»»

2
4
Γιάννα Αγγελοπούλου Δεν αγοράζω την Εφημερίδα των Συντακτών

Μετά την ίδια την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία διέψευσε τα σενάρια περί εξαγοράς της από το γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, η ίδια η Ελληνίδα επιχειρηματίας προέβη σε νέα διάψευση.

Όλα ξεκίνησαν από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το οποίο η «Εφημερίδα των Συντακτών» χαρακτήρισε κατασκευασμένο και ψευδές, με ελάχιστα συγκαλυμμένο συκοφαντικό χαρακτήρα.

Σήμερα, η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιεύει, στη στήλη «Παρασκήνια» την εξής επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου: «Κύριε Διευθυντά, Αγαπητοί συντάκτες, Η εμπλοκή μου από τρίτους σε σχέδια περί αγοράς της «Εφημερίδας των Συντακτών» είναι πέραν της φαντασίας. Σας ευχαριστώ. Φιλικά, Γιάννα Αγγελοπούλου».

newest oldest most voted
Notify of
χωρις ονομα
Guest
χωρις ονομα

SOPHIE οντως δικιο εχεις με τοσα λεφτα που εχει ο Θοδωρος θα μπορουσε να ειχε βρει μια καλυτερη κοροιδο πιαστηκε βιαστηκε ειδες ο Μπερλουσκονι τι χαιρεται.

SOPHIE
Guest
SOPHIE

Το δις εξαμαρτειν ουκ γυναικος σοφης……..Τις ειδαμε και τις προηγουμενες εκδοτικες σου ……επιτυχιες….Ερμε Θοδωρε τι χρωστας και συ και τι πληρωνεις…..δεν βλεπεις τι εχουν διπλατους οι Αμπραμοβιτς κ.λ.π. δισεκατομμυριουχοι…εσυ εμεινες με το «Μουσειο της μανταμ τισω»(ολοκληρο)