Παλεύει για τη ζωή του 18χρονος μετά το παιχνίδι με τζετ σκι

0
6
Παλεύει για τη ζωή του 18χρονος μετά το παιχνίδι με τζετ σκι

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου ο 18χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη σύγκρουση του τζετ σκι που οδηγούσε, με άλλο μηχάνημα που οδηγούσε ο ανήλικος αδελφός του, στη Σταλίδα του Δήμου Χερσονήσου. 

Ο νεαρός χειρουργήθηκε στο αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι, αυτή την ώρα είναι σταθερός αιμοδυναμικά, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ. Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα του γίνει νέα αξονική και οι γιατροί θα αποφασίσουν για τον αν θα μπουν στη διαδικασία να τον «ξυπνήσουν» ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν.

Οι διακοπές αποδείχθηκαν εφιάλτης για την οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που κάνουν τις διακοπές τους στη Σταλίδα μετά την απόφαση του 57χρονου πατέρα, να νοικιάσει τα τζετ σκι. Το απόγευμα του Σαββάτου, και ενώ το «παιχνίδι» στη θάλασσα βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά τα δύο παιδιά έπεσαν στη θάλασσα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, και ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και από εκεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.

Ο ανήλικος αδελφός του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη σοκ, όπως και οι γονείς του, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, και πως από τις ανέμελες διακοπές στην Κρήτη, κατέληξαν έξω από την πόρτα της Εντατικής.

Το απόγευμα της Κυριακής οι γονείς του 18χρονου μαζί με τον ανήλικο αδελφό του, πήγαν στο Βενιζέλειο και ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα μηχανήματα, τα οποία απαιτούν επιδέξιο και με ειδική άδεια χειρισμό, έχουν γίνει αιτία για σοβαρά ατυχήματα και στο παρελθόν, καθώς, τις περισσότερες φορές εκείνοι που τα οδηγούν δεν ξέρουν πώς να τα «κουμαντάρουν».