Θάνος Καλλίρης:

1
1
Θάνος Καλλίρης Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα

«Θεωρώ κατάντια το ξεπούλημα της προσωπικής ζωής. Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα κι εγώ και η πρώην γυναίκα μου κάνουμε τα πάντα να διορθωθεί. Δεν είμαι κρυφός άνθρωπος.»

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει στις εξομολογήσεις και ειδικά σε ό,τι αφορά στην οικογένεια του. Δεν απασχόλησε ποτέ αρνητικά τα media ενώ κάνει ότι μπορεί για να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το γεγονός ότι κανείς δε γνώριζε ότι το παιδί του αντιμετωπίζει κινητικές δυσκολίες.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό People ο τραγουδιστής ανοίγει την καρδιά του και μιλά για το διαζύγιο του αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Θεωρώ κατάντια το ξεπούλημα της προσωπικής ζωής. Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα κι εγώ και η πρώην γυναίκα μου κάνουμε τα πάντα να διορθωθεί. Δεν είμαι κρυφός άνθρωπος. Κυκλοφορώ με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να λέω αν έχω ένα πρόβλημα, αν θα φτιάξει ή δεν θα φτιάξει. Θα ήθελα να με σκοτώσω αν με έβλεπα κάποια στιγμή πρωτοσέλιδο: «Το δράμα του Θάνου Καλλίρη με το ανάπηρο παιδί του».

Πώς όμως είπε στα παιδιά του που είναι 14 και 8 ετών αντίστοιχα, ότι θα χωρίσει με τη μητέρα τους;

«Δεν ήθελα να νιώσουν άσχημα. Και κάνουμε πολλή δουλειά γι’ αυτό. Πιστεύω ότι το θέμα είναι όχι το γιατί χωρίζεις, αλλά το πώς χωρίζεις. Να μην τα κάνεις σκατά με τα παιδιά σου, σκατά με το σύντροφό σου και να μη γίνεις ρεντίκολο για ένα χωρισμό. Με τη γυναίκα μου ήταν σκοπός μας να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Τελικά, είπαμε να χωρίσουμε για να είμαστε όλοι καλύτερα, όχι να χωρίσουμε και να κάνουμε τρελά τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε να νιώσουν στιγμή ότι οι γονείς τους δεν είναι εκεί για αυτά. Όλα είναι όπως πρέπει και καλύτερα πια, απλά δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι. Από αυτό που βλέπω είναι δυο παιδιά ευτυχισμένα, τα οποία δεν έχουν θέματα με εμάς».

newest oldest most voted
Notify of
7
Guest
7

kyrios o kaliris mpravo na einai perifanoi gia to paidaki toys kai na nai oloi geroi