Επαναφέρει τη διάταξη Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες ο Γεωργιάδης

4
2
Επαναφέρει τη διάταξη Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας προσανατολίζεται στην κατάρτιση ενός πλήρους νομοθετικού πλαισίου για θέματα δημόσιας υγείας, που θα κινείται σε δύο άξονες

Σε ένα μείζον θέμα δημόσιας υγείας, εκείνο που αφορά την «έκρηξη» των λοιμωδών νοσημάτων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και την προστασία εν γένει του πληθυσμού από τη μετάδοσή τους, ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός έχει δώσει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές αρμοδίως στα στελέχη του υπουργείου  αναφορικά με την κάλυψη της χώρας σε θέματα δημόσιας υγείας, ζητώντας τη χρυσή τομή ανάμεσα στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό των επικίνδυνων μεταδοτικών νοσημάτων αλλά και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών, όπως ορίζουν οι διεθνείς συμβάσεις.
 
Η επαναφορά της υγειονομικής διάταξης 39Α την οποία είχε εκδώσει ο προκάτοχός του κ. Ανδρέας Λοβέρδος και είχε καταργήσει η τέως υφυπουργός Υγείας, κυρία Φωτεινή Σκοπούλη, θεωρήθηκε ως πρώτο ικανοποιητικό δείγμα γραφής, προκειμένου η χώρα να είναι καλυμμένη σε ό,τι αφορά τη θωράκισή της από απειλές δημόσιας υγείας.
 
Πλέον ο υπουργός Υγείας προσανατολίζεται στην κατάρτιση ενός πλήρους νομοθετικού πλαισίου για θέματα δημόσιας υγείας, που θα κινείται σε δύο άξονες, αφενός στον διαχωρισμό των λοιμωδών νοσημάτων και αφετέρου στη διαχείριση κρίσεων που προκύπτουν από αυτά.
Ο διαχωρισμός των μεταδοτικών ασθενειών, πχ σε λοιμώδη μεταδοτικά και σε λοιμώδη που προλαμβάνονται με εμβόλια, κοκ θεωρείται ως πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα καθώς θα επιτρέψει την αξιολόγηση των νοσημάτων που εμφανίζονται στην χώρα μας. Η ελονοσία, η φυματίωση και οι ηπατίτιδες αποτελούν τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα λοιμωδών νοσημάτων που βρίσκονται σε έξαρση σε πληθυσμούς αλλοδαπών μεταναστών, με το «όπλο» του εμβολιασμού να αχρηστεύεται στην περίπτωση της ελονοσίας και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις ηπατίτιδες Α και Β και στη φυματίωση.
Η αξιολόγηση των νοσημάτων θα αποτελέσει και το εργαλείο για τη διαχείριση, το μάνατζμεντ κατά το ECDC, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, των όποιων θεμάτων δημόσιας υγείας ανακύπτουν στη χώρα, είτε σε μεμονωμένους πληθυσμούς όπως πχ οι χρήστες ουσιών ή οι οροθετικές ιερόδουλες, είτε γενικότερα, όπως πχ η γρίπη. 

newest oldest most voted
Notify of
ee
Guest
ee

Οι εχθροί του Έλληνα Άνδρα, αυτοί που με φθόνο μυρίζουν το άρωμα της τεστοστερόνης που αναδύεται κάθε φορά που ένας Πραγματικός Έλληνας περνά από δίπλα τους, ισχυρίζονται πως αν ο σκοπός είναι να προστατευθεί η δημόσια η υγεία, τότε οι μόνες φωτογραφίες που θα έπρεπε να δημοσιευθούν είναι αυτές των ηρωικών συμπατριωτών μας: αυτών των γενναίων του Έρωτα που κάνουν σεξ με ιερόδουλες χωρίς κάποιο δυτικόφερτο και άρα ανθελληνικό προφυλακτικό, επειδή ξέρουν πως τίποτα δεν μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από αυτήν που προσφέρουν η Παναγία και η ευχή της Μάνας. toy manoy boylarinou to keimeno

Επικινδυνες ουσιες
Guest
Επικινδυνες ουσιες

τι θα κανουμε με αυτον?? καταστρεφομαστε ρε πστ μουυ………απελπισια…ΤΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ@@@@@@

ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ
Guest
ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ

ΠΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

ουστ
Guest
ουστ

krufonazisths xountikos mia pornh pou einai ikanh gia ta panta arkei na tou d@@@soun ena ypourgeio xepoulaei kai patrida kai ta panta h doula t@@@n xen@@@n …alhtheia aytous theloume? h aljthina patri@@@tes…???