Μαρία Μπεκατώρου:

0
6
 Μαρία Μπεκατώρου Το παιδί δεν μας προέκυψε Γιατί δημιουργεί τόση απορία

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό “Like” και αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία εφτά χρόνια ενώ μίλησε ανοιχτά και για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα παιδί.

«Το να δίνουμε ο ένας στον άλλο το χώρο και το χρόνο του. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το παιδί δεν μας προέκυψε, αλλά αυτό δεν μας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Γιατί δημιουργεί τόση απορία το ότι δεν έχουμε κάνει ένα παιδί; Τόσο αντιφατικό φαίνεται ένα ζευγάρι να είναι μαζί τόσα χρόνια και να μην έχει τεκνοποιήσει; Βλέπω πολλά ζευγάρια που κάνουν παιδιά για να παρατείνουν μια ήδη φθαρμένη σχέση. Κι αυτό είναι λάθος. Άσε που έχω γνωρίσει πολλούς που έχουν κάνει παιδί και ξαφνικά απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου για το “μυστικό” του γάμου της.

Και συνέχισε: «Εμείς με τον Αντώνη είμαστε αγαπημένοι σαν τις πρώτες μέρες. Δεν έχουμε φθορά. Είμαστε ο ένας για τον άλλο. Δεν μας λείπει ένα παιδί να συμπληρώσει την ευτυχία μας».