Καρυοφυλλιά Καραμπέτη»Λάθος της πολιτείας να μη δίνει προτεραιότητα στον πολιτισμό»

0
0
 Καρυοφυλλιά Καραμπέτη Λάθος της πολιτείας να μη δίνει προτεραιότητα στον πολιτισμό

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι στην παράσταση «Αγαμέμνων» του Αισχύλου, μαζί με τον Μηνά Χατζησάββα, τον Βασίλη Χαλακατεβάκη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Η ηθοποιός μίλησε στο Thesout, λίγο πριν την παράσταση.

Στη συνέντευξη ανέφερε πως οι ρόλοι που την χαρακτηρίζουν είναι οι δραματικοί, όμως θα ήθελε να δοκιμάσει και την κωμωδία γιατί της αρέσουν οι προκλήσεις.

Το θέατρο ήταν το όνειρο της από παιδί, ενώ άξιζαν οι θυσίες που έκανε για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, αλλά της λείπει η ηρεμία των διακοπών τα τελευταία 11 χρόνια.

Η αγωνία που έχει κάθε φορά που βγαίνει στην σκηνή μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, γιατί ανεβαίνει ο πήχης και ο κόσμος έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον ηθοποιό.

Δείχνει την ίδια σοβαρότητα στην τηλεόραση και αυτό το δείχνει η απουσία της από την τηλεόραση τα τελευταία 6-7 χρόνια, αφού ο τελευταίος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στο σήριαλ της ζωής της Έλλης Λαμπέτη.

Για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα στον θεατρικό κόσμο, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βλέπει μία επιστροφή στις καλές παραστάσεις και θεωρεί λάθος της πολιτείας να μη δίνει προτεραιότητα στον πολιτισμό.