Εως την Πέμπτη θα έχει βγει στον «αέρα» η ΝΕΡΙΤ ίσως και μέσω…Alter

0
2
Εως την Πέμπτη θα έχει βγει στον αέρα η ΝΕΡΙΤ ίσως και μέσωAlter

«Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ» είπε ο Υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, προσθέτοντας πως «Τα ΜΑΤ δεν θα κάνουν επέμβαση στο Ραδιομέγαρο».

Παρά το αδιέξοδο των συζητήσεων του νέου υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή με τους εργαζόμενούς ο ίδιος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ότι « αν δεν επιτευχθεί η χρυσή τομή «υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσουμε σε εκπομπή σήματος».

Στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή ανέφερε ότι η δημόσια τηλεόραση θα περάσει ένα μεταβατικό στάδιο αρχικά όπου θα κάνει «εκπομπή» ανάγκης. Το πρόγραμμα δηλαδή θα μεταδίδει επί τω πλείστον ειδήσεις μέσω κρόουλ, ταινίες, σίριαλ και ντοκιμαντέρ αρχείου μέχρι να δημιουργηθεί ενημερωτική ζώνη με την επίτευξη των πρώτων προσλήψεων. Η εκπομπή του σήματος δε θα γίνεται μέσω των ψηφιακών συχνοτήτων της Digea.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεταβατικός φορέας αν δεν εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής θα το κάνει από τα υπερσύγχρονα ψηφιακά στούντιο της Κατεχάκη. Σύμφωνα με έντονες φήμες του τελευταίου 24ώρου, ένας ιδώτης τηλεοπτικός παραγωγός θα αναλάβει το όλο εγχείρημα. Πρόκειται για τον παραγωγό Νίνο Ελματζιόγλου ο οποίος έχει και εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας στην Παιανία τις οποίες χρησιμοποιούσε για χρόνια το Mega.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το κανάλι, στο μεταβατικό στάδιο να εκπέμψει μέσα από την συχνότητα του ALTER, όπου υπάρχει όλος ο εξοπλισμός. Μάλιστα, φήμες λένε ότι τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας με τον Γ. Κουρή για αυτό το θέμα…