ΣΟΚ: Συνελήφθη στη Γλυφάδα Ελληνίδα τηλεοπτική παραγωγός και ο σύντροφός της για εμπόριο κοκαϊνης

1
1
ΣΟΚ Συνελήφθη στη Γλυφάδα Ελληνίδα τηλεοπτική παραγωγός και ο σύντροφός της για εμπόριο κοκαϊνης

Ο Βρετανός μεγαλέμπορος κοκαΐνης, συνελήφθη την Κυριακή, 7 Ιουλίου σε καφετέρια στην Γλυφάδα μαζί με την 44χρονη Ελληνίδα σύντροφός του, σε βάρος της οποίας επίσης εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης . Διαβάστε παρακάτω…

Ο 51χρονος Βρετανός που συνελήφθη την Κυριακή στην Γλυφάδα και ο οποίος φέρεται ως ένας από τους επικεφαλής κυκλώματος που εισήγαγε στην Ευρώπη μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική.

Η σύλληψή του έγινε σε καφετέρια της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα ράγκμπι της Εθνικής Αγγλίας. Μαζί του συνελήφθη η 44χρονη Ελληνίδα σύντροφός του, σε βάρος της οποίας επίσης εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και η οποία, κατά πληροφορίες, εργαζόταν ως παραγωγός σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι που έχει διακόψει την λειτουργία του.

Σύμφωνα με το ένταλμα, το κύκλωμα από το καλοκαίρι του 2012 έως το φθινόπωρο του ίδιου έτους είχε εισάγει δύο τόνους κόκας στην ΕΕ και κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία.Από κοινού με την Ελληνίδα σύντροφό του είχαν προσπαθήσει να συστήσουν εταιρεία εμπορίας φρούτων με έδρα τη Μ. Βρετανία.

Μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Αγγλία και Σκωτία, ενώ σε βάρος των δύο εκδόθηκαν εντάλματα ήδη από το Νοέμβριο του 2012.

Πριν από μερικές ημέρες, οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν ότι ίχνη τους εντοπίστηκαν στην Ελλάδα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο στην Αθήνα βρέθηκε και κλιμάκιο τριών αξιωματικών των βρετανικών διωκτικών αρχών (SOCA).

newest oldest most voted
Notify of
ο επομενος
Guest
ο επομενος

ποια ειναι παλι αυτη πειτε κανα ονομα