Χώρισε… τηλεφωνικά και το γιορτάζει ο Clooney

0
2
Χώρισε τηλεφωνικά και το γιορτάζει ο Clooney

Τόσο busy που ούτε για… τον χωρισμό τους δεν είχαν χρόνο ο George Clooney και η Stacy Keibler: σύμφωνα με πληροφορίες, η αυλαία στη σχέση τους έπεσε τηλεφωνικά, ενώ ο γνωστός ηθοποιός γιόρτασε την ελευθερία του με βόλτα στην Ιταλία!

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, George και Stacy πήραν δρόμους χωριστούς, καθώς η απόσταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια.

Τόσες πολλές ήταν οι υποχρεώσεις τους, σου λέει, πού ούτε τον χωρισμό δεν αποφάσισαν τετ – α – τετ:από το τηλέφωνο έδωσαν τέλος στη σχέση τους, με την συνομιλία, όπως λένε φιλικά τους πρόσωπα, να είναι άκρως πολιτισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε στις 4 Ιουλίου

Μάλιστα, η 34χρονη φέρεται ως εκείνη που ζήτησε να χωρίσουν, ενώ οι φήμες που έλεγαν ότι αιτία χωρισμού ήταν ο γάμος, διαψεύδονται. «Το είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα παντρευτούν… Εξάλλου, ούτε η ίδια ξέρει αν θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά στο άμεσο μέλλον», είπε φιλικό πρόσωπο της Stacy.

Πάντως, ο George δεν φαίνεται να τον πήρε βαρέως τον χωρισμό! Ντυμένος καλοκαιρινά, απόλαυσε την βόλτα του στην Ιταλία, καθώς αυτή την περίοδο έχει «αράξει» με φίλους στη βίλα του, στη λίμνη Como!