Διευθύντρια HELLO στον Μαυρομουστακάκη: Σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να βάζεις φωτό μου και…

2
4
Διευθύντρια HELLO στον Μαυρομουστακάκη Σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να βάζεις φωτό μου και

Η κυρία στη φωτό, είναι η Γωγώ Αυγερινοπούλου, διευθύντρια του περιοδικού HELLO. Ξέρετε, αυτού που δημοσιεύει προσωπικές στιγμές διασήμων και με κυρίως, φωτογραφίες τους με μαγιό. Η διευθύντρια του HELLO λοιπόν, φόρεσε το δικό της μαγιό. Από μόνη της. Κανείς μας δεν την υποχρέωσε, λόγω τιμής. Παρουσιάστηκε με αυτό το μαγιό σε μία από τις πιο μουράτες παραλίες της Ελλάδας. Της παραλίας που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο “Αστέρας”. Περπάτησε μ΄αυτό το μαγιό και προφανώς καμάρωνε καθήμενη στην παρέα διασήμων προσώπων όπως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Θα θυμάστε τη συγκεκριμένη κυρία, με την ιδιότητα της διευθύντριας του HELLO να εμφανίζεται συχνά στα τηλεοπτικά παράθυρα σχολιάζοντας τη ζωή των άλλων και παρέχοντας πληροφοριές γι αυτούς με το τσουβάλι. Στο περιοδικό που διευθύνει μάλιστα, δεν παραλείπει να δημοσιεύει δικές τις φωτό με το πρόσωπο της πρώτο πλάνο, από διάφορα γκαλά, δεξιώσεις, πάρτυ. Κατά τα άλλα, δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλει φωτογραφίες της με το μαγιό της στο freegossip (αλλά δεν έχει πρόβλημα να το φορά στον “Αστέρα”και να σουλατσάρει).  Δεν γουστάρει τα σχόλια – που δεν έχουμε κάνει ακόμα – στο site μας, αφού εκείνη δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να γράφεις πληροφορίες για…τη ζωή των άλλων. Δεν το χει κάνει ποτέ λέμε.  Πάνω απ όλα, μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. Δεν ξέρει τι ακριβώς μας απαγορεύει. Δεν ξέρει αν μπορεί. Δεν έχει σημασία αν στέκει να μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. Φτάνει να…τσιμπήσουμε και να μην δημοσίεύουμε κάτι για κείνη.

Ντρεπόμαστε που πρέπει ν΄απαντάμε σοβαρά σε τόσο αστεία θέματα. Αν δεν αντιμετώπίζεις όμως σοβαρά κάτι, όσο φαιδρό κι αν σου φαίνεται, στο τέλος τρέχεις ν’ αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Η κοινωνία μας είναι γεμάτη από τέτοια…πρόσωπα όπως η κυρία Αυγερινοπούλου. Ικανά και ειλικρινή, όσο και το κείμενο της που ακολουθεί με τη μορφή εξωδίκου. Ένα εξώδικο, που αν το αντιπαραθέσεις όχι με τις φωτογραφίες μας (σιγά τ΄ αβγά) αλλά με όσα λένε τα ίδια αυτά τα πρόσωπα της σόου μπιζ, Θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Δεν γλυτώνεις από τέτοιους…επαγγελματίες όπου κι αν πας. Οπότε, αντί να τους υποτιμάμε, προτιμάμε να τους…υποδεικνύουμε.

 

Ακολουθεί το εξώδικο….σημ. το μόνο που κατάφερε είναι να κάνουμε περισσότερο ζοομ στις φωτό

 

” Κύριε, όπως διαπίστωσα τις τελευταίες ημέρες ανεβάζετε στο site FREE GOSSIP του οποίου είστε ιδιοκτήτης, σχολιασμένες προσωπικές μου φωτογραφίες, οι οποίες λήφθηκαν χωρίς τη γνώση και την έγκριση μου και οι οποίες προσβάλουν την προσωπικότητα μου και παραβιάζουν την ιδιωτική μου ζωή, εφόσον δημοσιοποιούν παρανόμως, προσωπικές μου στιγμές, χωρίς να είμαι δημόσιο πρόσωπο.

Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω δικαστικές εμπλοκές, με την παρούσα μου επιθυμώ να σας δηλώσω οτι

ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ

από τη λήψη της παρούσας μου και στο εξής τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών χωρίς τη γνώση και την έγκριση μου και ιδιαίτερα σας απαγορεύω να κένετε έστω και την ελάχιστη αναφορά του ονόματος μου στα σχόλια που περιέχουν τα θέματα σας και

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι σε περίπτωση μη έγκαιρης συμμόρφωσης σας, θα αναγκασθώ να κινηθώ άμεσα εναντίον σας, με την άσκηση μηνήσεως σε βάρος σας και αγωγής αποζημιώσεςως μου για τηνθετική και αποθετική ζημιά που μου προκαλείτε με τις άνω καθόλα παράνομες πράξεις και ενέργειες σας.”

newest oldest most voted
Notify of
αρσουζης
Guest
αρσουζης

Μανωλη θερμη παρακληση:γινεται να το παιζεις το θεματακι καθε μερα;;γουσταρουμε τρελα

Xx
Guest
Xx

Eleos pia, ahdia katanthses man@@@lh