Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα»

0
3
Νατάσα Θεοδωρίδου Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα

Για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, αλλά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Astra FM με αφορμή τη συναυλία της στη Μυτιλήνη.

Για το πώς αντιμετωπίζει μια αγενή ερώτηση ενός δημοσιογράφου, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Εγώ εκτίθεμαι και δημιουργώ μια εικόνα γύρω από τη Νατάσα. Τη Νατάσα, λοιπόν, τη χειρίζομαι μόνο εγώ και πρέπει να την προασπίζω και να την προστατεύω από καθετί που μπορεί να συμβεί. […] Δεν μπορώ την κακεντρέχεια και την αγένεια. Με την αγένεια δε, γίνομαι τρελή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο καθένας παίρνει ένα μικρόφωνο και έρχεται και σε ρωτάει κάτι και ξαφνικά ακυρώνει ό,τι έχεις κάνει εσύ μέχρι τώρα. Για να αποφύγω, λοιπόν, μια τέτοια ερώτηση δεν πολυβγαίνω».

Όσο για τις δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξομολογήθηκε: «Η ασπίδα μου είναι το κοινό. Είναι κάποιες στιγμές που όντως είναι δύσκολες. Εκεί λειτουργεί κάτι μαγικό, αλλά με το που ανεβαίνω στη σκηνή και ξεκινά αυτή η ανταλλαγή συναισθημάτων με τον κόσμο, ξεχνιέμαι. […] Έχω περάσει πάρα πολλές και δύσκολες στιγμές».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την εισβολή των media στη ζωή της:

«Δεν κρύβομαι, αλλά δεν φανερώνομαι. Σε μέρη που είναι επικίνδυνα, δεν πηγαίνω. Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω οι άνθρωποι να με βλέπουν δημόσια επειδή τραγουδάω. Ούτε γιατί πάω με τις φίλες μου, ούτε γιατί έχω έναν σύντροφο και πάω βόλτα, ούτε γιατί είμαι στην παραλία. Με αυτά πραγματικά γελάω., γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξής σου στα περιοδικά. Όταν είσαι στα περιοδικά, αναπόφευκτα, ας είσαι γιατί κάνεις αυτό που κάνεις. Γιατί φόρεσα ένα μαγιό και γιατί βγήκα με κάποιον, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (ως θέμα δημοσίευσης) και το θεωρώ φαιδρό. Είναι φαιδρό να είμαι στα περιοδικά για αυτόν τον λόγο», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα. Δεν με κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάω. Δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Αν με έχουν πετύχει επειδή πάω στο σούπερ μάρκετ, ας με βγάλουν φωτογραφία. […] Δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό και κάνει και μεγάλη ζημιά. Σε ένα περιοδικό βρίσκεσαι για όλους τους άλλους λόγους και όχι επειδή τραγουδάς. Αυτό δεν με ενδιαφέρει και ας μη με βάλουν καθόλου».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσε τους συνεργάτες για τον ερχόμενο χειμώνα στο «Κέντρο Αθηνών»:

«Τον χειμώνα ξεκινάμε με τον Στέλιο Ρόκκο στο Κέντρο Αθηνών και μαζί μας θα έχουμε τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη. Ειδικά τον Κώστα τον ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι εκπληκτικό παιδί. Το κορίτσι αυτό, βέβαια, δεν το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι «δική» μας» αποκάλυψε η ίδια.