Πέφτουν τα στοιχήματα βροχή για το πότε θα έρθει το πριγκιπικό μωρό!

0
3
Πέφτουν τα στοιχήματα βροχή για το πότε θα έρθει το πριγκιπικό μωρό

Καθώς η μεγάλη μέρα της… άφιξης του μωρού της Kate και του William πλησιάζει, οι book makers κάνουν χρυσές δουλειές με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν. Οι Βρετανοί στοιχηματίζουν για το φύλο του μωρού, για το όνομά του, για το πότε θα γεννηθεί και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Πριν από λίγες μέρες τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας, William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν κάθε στοίχημα για το φύλο του μωρού, μιας και όλοι πιστεύουν ότι θα είναι κορίτσι.

1.jpg

Τα στοιχήματα που σαρώνουν αυτή τη στιγμή είναι πώς θα ονομαστεί, ποια μέρα και ποια ώρα θα γεννηθεί και αν θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό ή με καισαρική τομή!

Όσον αφορά στο όνομα, δυνατά «παίζει» το Αλεξάνδρα, αν είναι κορίτσι και το Γεώργιος αν είναι αγόρι που είναι και όνομα του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

2.jpg

Τη μεγαλύτερη απόδοση μάλιστα όσον αφορά στη γέννηση του πριγκιπικού μωρού έχει η 17η Ιουλίου, ενώ οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι έχουν ήδη αρχίσει να στήνουν τα σύνεργά τους έξω από το μαιευτήριο St. Mary, όπου η Νταϊάνα γέννησε τον William.

3.jpg
Να μην μιλήσουμε για τα καταστήματα που ήδη έχουν γεμίσει με σουβενίρ για την έλευση του μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Ότι μπορεί να φανταστεί κανείς έχει βγει. Από κούπες και φλιτζάνια, μέχρι μαξιλαράκια και πιπίλες.

Η βρετανική οικονομία αναμένεται να ενισχυθεί κατά 280 εκατομμύρια ευρώ με τη γέννηση του μωρού, εκτίμηση που είναι η διπλάσια από την αντίστοιχη του περασμένου Οκτωβρίου.