Γαρμπή: «Χάρη στο φόρεμα πήραμε τις ψήφους στη Eurovision»

0
3
Καίτη Γαρμπή Χάρη στο φόρεμα πήραμε τις ψήφους στη Eurovision

Για την εμπειρία της στη Eurovision, αλλά και την έκπληξη που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί στην τηλεόραση μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι παρά λίγο να χάσει την πρόβα της στην Eurovision γιατί είχε χαθεί και καθυστέρησε λίγο να πάει, όπως επίσης και ότι στην αρχή δεν ήθελε να φορέσει το θρυλικό πια γαλάζιο φόρεμα που άφησε εποχή στον μουσικό διαγωνισμό.

«Σε μια πρόβα για τη Eurovision εγώ χάθηκα. Εκεί όλα είναι πολύ προγραμματισμένα, οπότε παραλίγο να χάσω την πρόβα μου. Δεν θυμάμαι τι έκανα ακριβώς, περίμενα πολύ ώρα και πήγα μια βόλτα, πάντως άργησα λιγάκι και παρά λίγο να μην κάνω πρόβα», είπε η Καίτη.

Όσο για το φόρεμα; Με την ειλικρίνεια που την διακρίνει παραδέχθηκε ότι αυτό της έδωσε αρκετές ψήφους παρά το γεγονός ότι η ίδια στην αρχή δεν ήθελε να το βάλει.

assets_LARGE_t_1661_54063422_type12128.jpg

«Όταν φόρεσα το φόρεμα ήταν τόσο προκλητικό που είπα στη Σίλια Κριθαριώτη ότι δεν πρόκειται να το βάλω. Εκείνη μου είπε αν είναι να με φορέσει το ρούχο να σχεδιάσει κάτι άλλο και με τα πολλά πείστηκα και το φόρεσα. Εμπιστεύτηκα τη Σίλια ότι δε θα βγει φτηνό. Τελικά βγήκε πολύ sexy, αλλά δεν βγήκε φτηνό. Το φόρεμα αυτό έχει αφήσει ιστορία και από εκεί πήραμε ψήφους»,είπε.

Πάντως το μυστήριο που πλανάται από τότε για το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο, η Καίτη δεν το έλυσε.

«Εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πώς φοριούνται κάποια ρούχα, δεν χρειάζεται να το ξέρετε κι εσείς οι άνδρες», είπε μόνο η τραγουδίστρια και σταμάτησε τη συζήτηση.

Η Καίτη μίλησε και για την έκπληξη που της έκανε ο Διονύσης Σχοινάς με τη… live πρόταση γάμου στο show της Ρούλας Κορομηλά.

«Δεν το ήξερα και δεν το περίμενα. Το είχε σχεδιάσει ο Διονύσης με τη Ρούλα. Ήταν τέτοιο το σοκ μου που δεν του είπα ποτέ αν δέχομαι. Συζητούσαμε ότι θα προχωρήσουμε τη ζωή μας μαζί, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου έκανε έτσι πρόταση γάμου», είπε. ​