Ζέτα Μακρυπούλια:

1
4
Ζέτα Μακρυπούλια Έχω ωριμάσει περισσότερο αρχίζω ν ανακαλύπτω τι θέλω

Το φετινό καλοκαίρι θα τη βρει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μιας και η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα βαφτίσια», που ξεκινάει περιοδεία. Παράλληλα, η Ζέτα ξεκινάει την προετοιμασία της για το «Μερικοί το προτιμούν καυτό» που θα ανέβει στο Παλλάς τον ερχόμενο χειμώνα.

Εν μέσω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Ζέτα Μακρυπούλια ξέκλεψε λίγο χρόνο και πόζαρε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μιλώντας την ίδια στιγμή για το θέατρο, τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και το πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα στα χρόνια, η Ζέτα έχει αλλάξει «στα πάντα σχεδόν! Έχω ωριμάσει περισσότερο, αρχίζω ν’ ανακαλύπτω τι θέλω, τι μου αρέσει, διότι δεν ήξερα πάντα τι μου άρεσε, διεκδικώ. Είμαι πιο συγκροτημένη πια, κι έχω ένα στόχο, ενώ παλιότερα ήμουν όπου φυσήξει ο άνεμος».

Ως παιδί ήταν «γλυκούλα φαντάζομαι, αλλά πολύ κλειστό παιδί. Έχω την αίσθηση πως ήμουν ήσυχη και ήρεμη. Ήμουν πολύ υπάκουο παιδί, πολύ μέσα στους κανόνες που έθετε η οικογένεια, αυτό μάλλον πληρώνω τώρα, αλλά τώρα αντιδρώ!».

Αντίθετα σήμερα, η Ζέτα δήλωσε στο περιοδικό «Hello» ότι δεν υπακούει τόσο σε κανόνες και όρια: «Αν μου βάλει κάποιος όρια και κανόνες, μπορεί να μην τα υπερβώ και να τα τηρώ. Καμιά φορά λοιπόν αυτό έρχεται και σε πλακώνει. Δεν θα σε κλείσουν και φυλακή, αν κάποια στιγμή κάνεις κάτι το οποίο σε αναγκάζει να βγεις από ένα πλαίσιο που σε θέτουν».

newest oldest most voted
Notify of
............
Guest
............

τι θελεις