Αποκάλυψη σοκ: Ηρωίνη και αλκοόλ σκότωσαν τον Cory Monteith

2
2
Αποκάλυψη σοκ Ηρωίνη και αλκοόλ σκότωσαν τον Cory Monteith

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας σόκαραν τους οικείους και τους φίλους του Cory Monteith. Ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης σε συνδυασμό με αλκοόλ, που πήρε μόνος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, μόλις στα 31 του χρόνια.

Οι υπεύθυνοι λένε ότι υπήρχαν αποδείξεις στο δωμάτιο για τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ κι ότι σε αυτό το σημείο, δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο για το θάνατό του, παρά το ότι πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και δεν αποκάλυψαν κάτι άλλο.

Η αστυνομία ήδη ανακρίνει 3 από τους φίλους του Καναδού superstar, με τους οποίους βρέθηκε λίγο πριν μείνει μόνος του στο ξενοδοχείο και πάρει τη μοιραία δόση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο πρωταγωνιστής του Glee, είχε «διπλή» ζωή, ως σκληρά εργαζόμενος ηθοποιός στις Ηνωμένες Πολιτείες και ως χρήστης ναρκωτικών στη γενέτειρά του.

Αυτή η εξέλιξη ξάφνιασε πολλούς, ιδίως από τη στιγμή που αρχικά είχε μεταδοθεί ότι η αστυνομία δεν πίστευε πως ο θάνατος οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών.

«Αυτό συνέβη», λένε οι υπεύθυνοι, «γιατί δεν θέλαμε να πούμε κάτι για ναρκωτικά πριν όντως επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται γι’ αυτό».

newest oldest most voted
Notify of
καλύτερα σκύλα παρά σκυλάκι
Guest
καλύτερα σκύλα παρά σκυλάκι

Τι κρίμα για όλους τους νέους ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους από ναρκωτικά.

ΘΕΙΑ ΜΑΝΕΤΑΣ
Guest
ΘΕΙΑ ΜΑΝΕΤΑΣ

ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ@@@@@@@@@ΚΡΙΜΑ