Απίστευτη ταλαιπωρία από τα μέτρα για τον Σόιμπλε

0
4
Απίστευτη ταλαιπωρία από τα μέτρα για τον Σόιμπλε

– «Αστακός» η Αθήνα- Η Τροχαία «σήκωσε» μέχρι και τα ΙΧ στη Μιχαλακοπούλου – Απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες – Εκτός λειτουργίας και οι σταθμοί του Μετρό

Σκηνές από την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, όταν είχαν απαγορευτεί οι δημόσιες συναθροίσεις και οι πορείες, ζουν από το πρωί οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. 

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και τα έκτακτα μέτρα που έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ έχουν τεθεί σε ισχύ, με όλους τους δρόμους γύρω από το Χίλτον να είναι κλειστοί. 

Συναθροίσεις απαγορεύονται, σταθμοί του μετρό έχουν κλείσει ενώ γερά νεύρα πρέπει να έχουν όσοι μετακινηθούν στο κέντρο με αυτοκίνητο καθώς οι περισσότεροι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί καμία διαδήλωση από κάποιον φορέα για σήμερα, λόγω της άφιξης του Γερμανού υπουργού. 

Εν τω μεταξύ, η Τροχαία Καισαριανής, σύμφωνα με καταγγελίες και χωρίς καμία προειδοποίηση «σήκωσε» το πρωί -λόγω της επίσκεψης Σόιμπλε- όλα τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Μιχαλακοπούλου από το ύψος της Φειδιππίδου έως τη Μεσογείων ζητώντας μάλιστα 105 ευρώ για την παραλαβή τους. 

Αυτή την ώρα κλειστοί με κλούβες είναι οι: Ερμού, Φιλελλήνων
Μητροπόλεως, Σταδίου από Βουκουρεστίου, Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον και Βασιλέως Κωνσταντίνου από Αρδηττού.