Σταύρος Θεοδωράκης: «Μου αρέσει να περπατάω ξυπόλυτος στα Χανιά, να κολυμπάω στη δύση του ηλίου»

0
1
Σταύρος Θεοδωράκης Μου αρέσει να περπατάω ξυπόλυτος στα Χανιά να κολυμπάω στη δύση του ηλίου

«Η ΕΡΤ έπρεπε να αλλάξει, το λένε και οι πέτρες»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Tv Glam.

Για το κλείσιμο της ΕΡΤ είπε: «Αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός που πρότεινε τον «ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ» που κόντεψε να σημάνει τον ξαφνικό θάνατο της κυβέρνησής του και ίσως και τον ξαφνικό θάνατο της χώρας γιατί θα ήταν ολέθριο να γίνουν εκλογές. Θα μας έπαιρναν και στο ψιλό στην Ευρώπη δηλαδή. Κάθε καλοκαίρι εκλογές. Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει, το λένε και οι πέτρες πλέον και πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πετάς μια χειροβομβίδα και όποιον πάρει ο χάρος».

Για τι φετινές δικαστικές περιπέτειες της εκπομπής είπε: «Ένας δικηγόρος από τη Λάρισα μας απειλεί ότι θα ζητήσει ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν αποκαταστήσουμε την τιμή των Σαρακατσάνων. Θύμωσε επειδή ο Γιώργος Γραμματικάκης αποκάλεσε τους Σαρακατσάνους «αβλαβείς βοσκούς»! Και κάποιοι άλλοι που είναι προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό είχαν πρόβλημα με την εκπομπή που κάναμε για τη VIP πτέρυγα. Δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρεται το όνομά τους όταν δείχνει κάγκελα. Θέλουν να ξεχαστούν και να επιστρέψουν κάποια στιγμή έπειτα από χρόνια και να πουν «ταξίδι για δουλειές».

Ποιες είναι οι τρεις καλοκαιρινές του συνήθειες: «Να περπατάω ξυπόλυτος στα Χανιά. Να κολυμπάω στη δύση του ήλιου. Να αγοράζω κατσούνες από τους βοσκούς»