Στο μαιευτήριο η Kate Middleton

0
2
Στο μαιευτήριο η Kate Middleton

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε: νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Kate Middleton πέρασε το κατώφλι του μαιευτηρίου, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος πήρε άδεια και έσπευσε στο πλευρό της!

«Η δούκισσα του Cambridge μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στην τελική ευθεία για να γεννήσει. Η μεταφορά της έγινε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington», ανέφερε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Ο τοκετός θα είναι φυσιολογικός και θα γίνει στην πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana έφερε στον κόσμο τον William, πριν από 31 χρόνια.

Ουδείς γνωρίζει το φύλο του μωρού, με τις περισσότερες πιθανότητες να μιλούν για κοριτσάκι.

Κατά την διάρκεια της γέννας, παρούσες θα είναι η μητέρα και η αδερφή της Kate Middleton, ενώ ο«γαλαζοαίματος» μπαμπάς κατέφτασε με ελικόπτερο, από την βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί! Επίσης, θα πάρει δύο εβδομάδες άδεια, για να είναι μαζί με την σύζυγο και το παιδί του.

Ο ερχομός του πελαργού θα γίνει γνωστός με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί σε τρίποδο, στο προαύλιο του Buckingham, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που εδώ και ημέρες είχαν στήσει καραούλι έξω από το νοσοκομείο, διέκοψαν το πρόγραμμά τους και φιλοξενούν έκτακτες ανταποκρίσειςαπό το Λονδίνο.