Αντώνης Ρέμος: Η επίσημη ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο πάρτι του «Nammos»

2
1
Αντώνης Ρέμος Η επίσημη ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο πάρτι του Nammos

Μετά από όσα ακούστηκαν για τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos» στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο, ο γνωστός τραγουδιστής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, διευκρινίζοντας τη θέση του.

 

Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

 

Όσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε.

 

Αντώνης Ρέμος

newest oldest most voted
Notify of
Παρατάτε μας
Guest
Παρατάτε μας

Εδώ βρίσκουν δικαιολογίες οι διάφοροι εξουσιαστές για τα εγκλήματά τους, δε θα έβρισκες εσύ που είσαι απλώς ο διασκεδαστής τους; Και όχι, δεν είναι αυτό το χιούμορ του μέσου Έλληνα, που τόσο πολύ τον έχετε υποτιμήσει, ούτε εσύ είσαι ο μέσος Έλληνας και είναι γελοίο να παρουσιάζεσαι σαν τέτοιος.

"Το χιούμορ του μέσου Έλληνα"
Guest
"Το χιούμορ του μέσου Έλληνα"

δεν θα ηθελε να το ακουσει γι΄ το ιδιο απο μικροφωνο