Υπάλληλοι βενζινάδικου εξουδετέρωσαν τους ληστές

0
5
Υπάλληλοι βενζινάδικου εξουδετέρωσαν τους ληστές

Οι δυο νεαροί Έλληνες δράστες έφτασαν στο πρατήριο με ένα μοτοποδήλατο και μπήκαν μέσα φορώντας κράνη.

Πιο… ζόρικοι από τους επίδοξους ληστές τους αποδείχθηκαν οι δύο υπάλληλοι ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κομοτηνή αφού, παρά την απειλή πιστολιού, κατάφεραν να τους θέσουν εκτός μάχης και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς!

Οι δυο νεαροί Έλληνες δράστες έφτασαν στο πρατήριο με ένα μοτοποδήλατο και μπήκαν μέσα φορώντας κράνη. Ο ένας προσπάθησε να ακινητοποιήσει με την απειλή του πιστολιού τους δυο εργαζόμενους, αλλά εκείνοι αντέδρασαν και τον αφόπλισαν! Κατάφεραν, μάλιστα, να τον εξουδετερώσουν ενώ ο συνεργός του το έβαζε στα πόδια προσπαθώντας να ξεφύγει!

ι αστυνομικοί που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, συνέλαβαν τον 26χρονο κακοποιό και βρήκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου- αερίου με γεμιστήρα και τέσσερα  φυσίγγια, ένα ζευγάρι γάντια και μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίου. Το μοτοποδήλατο και τα κράνη των δραστών κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί αναζητούν τον 22χρονο συνεργό του συλληφθέντος που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και κατοχή ναρκωτικών.