Γιώργος Τζαβέλας: «Είμαι ελεύθερο πουλί. Η σχέση μου με την Στέλλα ανήκει στο παρελθόν»!

2
2
Γιώργος Τζαβέλας Είμαι ελεύθερο πουλί Η σχέση μου με την Στέλλα ανήκει στο παρελθόν

Ο Γιώργος Τζαβέλας μίλησε στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι ελεύθερος, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Στέλλα Γιαμπουρά. Δείτε τι είπε.

 

«Δεν έπεφτα από τα σύννεφα όταν έβλεπα τον εαυτό μου στα περιοδικά. Αφού επέλεξα να πάω κάπου που ήξερα ότι έχει φωτογράφους δεν μπορούσα να περιμένω κάτι διαφορετικό. Θα το επαναλάβω. Δεν με ενοχλεί κάτι που κάνω και γράφεται. Με ενοχλεί κάτι που δεν κάνω και γράφεται. Αυτό είναι που λέω άστοχο δημοσίευμα.», δήλωσε ενώ αποκάλυψε ότι η σχέση του με το μοντέλο – ηθοποιό, ανήκει στο παρελθόν: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι όλο. Νομίζω ότι ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος τώρα να σχολιάσουμε το παραμικρό» είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε επίσης ότι είναι ελεύθερος, ενώ μίλησε και για τις μακροχρόνιες σχέσεις: «Ναι, είμαι ελεύθερο πουλί. Δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος και ωραίος, πάντως ελεύθερος σίγουρα είμαι. Και να θέλω να είμαι δεν μπορώ (υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων). Δεν είναι εύκολο όταν ζεις στο εξωτερικό να διατηρήσεις μία σχέση. Με μηνύματα σχέση δεν κρατάς. Η απόσταση είναι λόγος χωρισμού για κάθε άνθρωπο».

newest oldest most voted
Notify of
328
Guest
328

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ??
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΝΔΡΑ

ερ31
Guest
ερ31

σε αυτη τη φωτο αυτη ειναι πανεμορφη