Μόνικα Μπελούτσι: Με ελικόπτερο στην Πάρο

0
11
Μόνικα Μπελούτσι Με ελικόπτερο στην Πάρο

Ο Μόνικα Μπελούτσι λατρεύει την Ελλάδα και μας το απέδειξε αυτό περίτρανα φέτος, αφού επισκέφτηκε για μία ακόμα φορά την Πάρο.

beluci1.jpg

Η Ιταλίδα ηθοποιός κατέφτασε στο αγαπημένο της νησί με ελικόπτερο μαζί με τις δύο κόρες της, Ντέβα και Λεονί, αλλά χωρίς τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ.

beluci2.jpg

Η Μόνικα έμεινε και πάλι στη βίλα των Γάλλων φίλων της, ενώ στην παρέα της ήταν και η κολλητή της Δωροθεά Μερκούρη με τις κόρες της, Ηλέκτρα και Γκάια.

beluci3.jpg

Το καθημερινό τους πρόγραμμα στο νησί περιελάμβανε μπάνιο στις πιο απομακρυσμένες παραλίες της Πάρου, βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού και γεύματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια.

beluci4.jpg

Ο φωτογραφικός φακός την… τσάκωσε σε μία από αυτές τις βόλτες να τρώει με λαχτάρα ένα παγωτό και τοπικές νοστιμιές μαγειρεμένες σε ξυλόφουρνο.

beluci5.jpg

Την τελευταία μέρα μάλιστα των διακοπών τους η ηθοποιός και οι κόρες της μεταφέρθηκαν και πάλι με ελικόπτερο στη Μύκονο και από εκεί επέστρεψαν αεροπορικώς στην Ιταλία.

beluci6.jpgΜε ελικόπτερο στην Πάρο η Μόνικα ΜπελούτσιΜε ελικόπτερο στην Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι

Πάντως δεν αποκλείεται να την δούμε στην Πάρο ξανά μέσα στο καλοκαιρί, αφού η Μόνικα Μπελούτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει σπίτι στο νησί.

Πηγή: HELLO