Είδηση-τιμωρία: Η Jennifer ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 44!

0
2
Είδησητιμωρία Η Jennifer ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 44

Τι και αν το 2002 τραγουδούσε ότι είναι ακόμα η… Jenny from the blocks (το κορίτσι της γειτονιάς); Σήμερα, στα 44 της, η Jennifer Lopez μοιάζει να μην έχει τίποτα άλλο κατακτήσει, αφού βρίσκεται ήδη στην κορυφή! Διαθέτει δόξα, χρήμα και δύναμη που την φέρνουν σταθερά κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις της λίστα με τις πιο ισχυρές show women.

H καριέρα της μετράει 22 χρόνια και σ’ αυτά έχει καταφέρει να διακριθεί τόσο στο χώρο του κινηματογράφου όσο και της μουσικής με την ίδια επιτυχία. Πρόσφατα, μάλιστα, απέκτησε και το δικό της «αστέρι» στη λεωφόρο της δόξας, στο Hollywood, ενώ έχει πλέον επεκταθείς με δραστηριότητες και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αλλά και στην προσωπική της ζωή, μοιάζει να έχει βρει την ευτυχία, παρά το διαζύγιό της από τον Marc Anthony. Έχει δύο παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme και είναι σταθερά σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με τον κατά 20 χρόνια νεότερό της, Casper Smart.

Η JLo γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969 σε μια φτωχή συνοικία του Bronx από πορτορικάνους γονείς. Και έγινε η απόλυτη star!

Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο sexy και στιλάτες στιγμές της από τη σκηνή, τις δημόσιες εμφανίσεις της, την παραλία…