Σκορδά-Λιάγκας: Όσα έγιναν στο ραντεβού με το Mega

1
2
ΣκορδάΛιάγκας Όσα έγιναν στο ραντεβού με το Mega

Το πρώτο βήμα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με το Mega έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το διάσημο ζευγάρι συναντήθηκε με τον Πέτρο Μπούτο, το απόγευμα της Τρίτης, και μαζί συζήτησαν σχετικά με τη συνέχιση του «Πρωινό Mou» και τη νέα σεζόν.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», στο ραντεβού ο 44χρονος παρουσιαστής συζήτησε εκ νέου την παρουσία του στην πρωινή ζώνη, καθώς ετέθη ξανά το ενδεχόμενο της παρουσίας του σε ένα βραδινό talk show, ενδεχόμενο που και ο ίδιος εξετάζει πολύ θετικά. Προϋπόθεση, βέβαια, για το ενδεχόμενο αυτό είναι να μην αλλάξουν – σε σχέση με πέρυσι – οι οικονομικές αποδοχές του παρουσιαστή, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αύξησης.

 

Έτσι, εκτός απροόπτου, φαίνεται πως το επιτυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές κάθε πρωί. Παράλληλα όμως, όσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν προγραμματιστεί και κάποια ραντεβού από τη διοίκηση του Mega με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού» ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνέχισης της συνεργασίας τους. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η συνταγή του «Πρωινό Mou» έχει θεωρηθεί επιτυχημένη και δεν αναμένονται αλλαγές στη σύσταση της ομάδας. 

newest oldest most voted
Notify of
Sisi.
Guest
Sisi.

Krima. Pou tha exhume tis mouraklestous. Kai tou. Xronou.