Γιώργος Μαζωνάκης:

0
1
Γιώργος Μαζωνάκης Είναι αναπηρία που η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν ένα χρόνο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν χάνει την ελπίδα του

Ένα χρόνο είχε διάρκεια η μεγαλύτερη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη, γεγονός που όπως λέει τον έχει κάνει να νιώθει «ανάπηρος» στα 40 του. Ωστόσο ο τραγουδιστής εξακολουθεί να πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. 

«Ξεκίνησα πολύ μικρός αυτό που λέτε “καριέρα”, έχασα “τεύχη” στα οποία άλλοι συνομήλικοι μου μεγάλωσαν πιο “φυσιολογικά”. Η ζωή, όμως, έτσι είναι. Κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Θα ήταν και άδικο και πληκτικό να κερδίζαμε στα πάντα. Πάντα υπάρχει, όμως, καιρός για να αναπληρώσεις, αρκεί να το θέλεις» δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «DownTown της Κύπρου» και συμπλήρωσε.. «Είναι και αναπηρία και δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω. Αλλά σας είπα, ποτέ δεν είναι αργά». 

Ερωτηθείς για τον λόγο που ποτέ δεν έμαθε ο κόσμος κάποια σχέση του, ο Γιώργος Μαζωνάκης απαντά: «Ο λόγος ήταν γιατί εμένα αυτές οι μπούρδες, ποιος, με ποια, πότε και πού, δεν με αφορούν. Πλήττω βαθύτατα με αυτές τις ιστορίες και προτιμώ να ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι τι κάνω στη ζωή μου και στο σπίτι μου. Θα βγω και θα πω στον κόσμο κάτι που τον αφορά, όχι κάτι που αφορά μόνο εμένα».