Νατάσα Καραμανλή:

2
5
Νατάσα Καραμανλή Γιατρός του facebook

Έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο πληροφόρησης για την πρόληψη της επάρατης νόσου στον μαστό, ενημερώνοντας καθημερινά χιλιάδες γυναίκες, έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα η Νατάσα Καραμανλή, αναρτώντας στην προσωπική της σελίδα στο facebook επιστημονικά άρθρα γραμμένα από την ίδια και χρήσιμες συμβουλές.

Έχοντας την εμπειρία της ιατρού χειρουργού, με αρκετές επεμβάσεις στο ενεργητικό της, αλλά και ως υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού ιδιωτικής ιατρικής κλινικής, που εδρεύει στο Χαλάνδρι, αποφάσισε να αξιοποιήσει το ισχυρότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να παρακινήσει όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες να υιοθετήσουν τη λογική της πρόληψης.

Μέχρι στιγμής, η προσωπική σελίδα της έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.000 likes, κυρίως από γυναίκες που σπεύδουν να μάθουν για τη διενέργεια σχετικών εξετάσεων στο πλαισιο της πρόληψης της επάρατης νόσου στο μαστό.

 

Δείτε την ευχαριστήρια ανάρτησή της:

 

 

newest oldest most voted
Notify of
για πεεεεεεεες
Guest
για πεεεεεεεες

ποιες αλλες;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Του κώ.λου και της πορδής αν θυμηθεί κανείς πως έγινε γιατρός. Πάντως είναι συμπαθητική και σοβαρότατη. Οχι σαν καποιες αλλες πα.τσα.βου.ρες@@@@@@@@@@@@