Εργαζόμενοι ΕΡΤ προς κυβέρνηση: «πάρτε πίσω την προκήρυξη»

1
2
Εργαζόμενοι ΕΡΤ προς κυβέρνηση πάρτε πίσω την προκήρυξη

Για «εκδικητική συμπεριφορά» κατηγορούν την κυβέρνηση οι απολυμένοι της ΕΡΤ, καλώντας την να πάρει πίσω την προκήρυξη 589 θέσεων στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Η κυβερνητική πολιτική και η τακτική της, με σταθερό και εκδικητικό προσανατολισμό στην επιβεβαίωση του κλεισίματος της ΕΡΤ, αλλά, κυρίως, την απάνθρωπη, ανήθικη, εκδικητική και αντισυνταγματική συμπεριφορά της στο προσωπικό που κάθε μέρα με ανακοινώσεις και με δηλώσεις του κ. Καψή που με στόμφο τονίζει ότι εκφράζει την κυβέρνηση, δεν θέλει να αφήσει πλέον κανένα περιθώριο διεκδίκησης για εργασία στους εργαζόμενους της ΕΡΤ»,  αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τονίζοντας πως η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει αποφασίσει την συνέχιση του αγώνα και παραμένει σταθερή στο αίτημα για να ανοίξει η ΕΡΤ όπως ήταν πριν τις 11 Ιουνίου, η ανακοίνωση καλεί τους εργαζόμενους να μην κάνουν αιτήσεις για τις θέσεις στη ΔΤ και την κυβέρνηση να αποσύρει την προκύρηξη.

newest oldest most voted
Notify of
manto
Guest
manto

peite tous malakes ekei mesa stin ert oti iparxoun sinadelfoi pou perasan @@@s simvasiouxoi kai peinane afti ti stigmi. na paroun ta mpogalakia tous kai na tzasoun. Den einai tsifliki tous ekei mesa