Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μπορεί να μην έχουμε 48 σίριαλ, αλλά θα φτιάξει η κατάσταση»

0
3
Γιάννης Τσιμιτσέλης Μπορεί να μην έχουμε 48 σίριαλ αλλά θα φτιάξει η κατάσταση

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την τηλεόραση και για την πληθώρα των σίριαλ, που ναι μεν ήταν υπερβολικός ο αριθμός τους, αλλά οι ηθοποιοί είχαν δουλειά!

Τον αγχώνει το μέλλον της τηλεόρασης; «Κύκλος είναι και θα γυρίσει… Δεν θα μείνει έτσι. Μπορεί να μην έχουμε 48 σίριαλ, αλλά θα φτιάξει η κατάσταση» απαντά στο TV Glam.
Tα 48 σίριαλ δεν ήταν υπερβολή; O ηθοποιός δηλώνει: «Ήταν υπερβολικό, αλλά δούλευαν πολλοί άνθρωποι και τώρα έμειναν στο δρόμο».
Χρειαζόταν αυτή η κρίση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση; «Δεν θα μιλήσω για… σκουπίδια, η κάθε δουλειά που γίνεται έχει κάτι, δεν ξεκινάει για να αποτύχει» τονίζει ο Γιάννης.
Υπήρχαν και οι περιπτώσεις με καλούς συντελεστές που αποτύγχαναν… «Δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα καλά. Ακόμα και η δουλειά των Ρέππα – Παπαθανασίου, που έχουν εξαιρετική γραφή, δεν είναι σίγουρο ότι θα “πιάσει” στην τηλεόραση. Δεν ξέρεις ποτέ αν θα αφορά τον κόσμο, αν θα δέσει η ομάδα» σημειώνει.
Έχει τηλεοπτικές προτάσεις για τον χειμώνα; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά: «Συζητώ διάφορα πράγματα αλλά δεν έχω καταλήξει και δεν ξέρω ούτε αν θα συμφωνήσω. Όλα είναι σε αρχική φάση».