Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον Ανδρέα Μπάρκουλη: To πάρτι έκπληξη που του έκανε η οικογένεια του

4
5
Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον Ανδρέα Μπάρκουλη To πάρτι έκπληξη που του έκανε η οικογένεια του

Τα 77α γενέθλια του γιορτάζει ο Ανδρέας Μπάρκουλης μέσα από το νοσοκομείο, με την οικογένεια του να του ετοιμάζει πάρτι- έκπληξη, καθώς έφεραν τούρτα με κεράκια προκειμένου να του ευχηθούν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από οξύ πνευμονικό οίδημα, δέχθηκε την επίσκεψη της συζύγου του και του μικρού γιου αλλά και αρκετών φίλων του, οι οποίοι του έφεραν τούρτα με κεριά προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του.

Ο κ. Μπάρκουλης, νιώθει αρκετά καλύτερα ενώ μάλιστα έχει βγει και από την εντατική.

newest oldest most voted
Notify of
Αν τον έθαβαν ζωντανό θα ήταν δηλαδή πιο αξιοπρεπές;
Guest
Αν τον έθαβαν ζωντανό θα ήταν δηλαδή πιο αξιοπρεπές;

Να κι ο πατήρ Γερμανός. Καλά οι ιερωμένοι δεν τα μαζεύουν πίσω τα μακριά μαλλιά τους; Και δίπλα του η σύζυγος με νέα κουπ αφέλειες; Πάντως δε συμφωνώ με τα αρνητικά σχόλια. Νομίζω πως τον φροντίζουν όσο μπορούν και τον τιμούν. Και δυστυχώς είναι αναγκαίο να υπενθυμίζουν την περίπτωσή του και για τον ίδιο και για το παιδί του, καθώς βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και πρέπει να βοηθηθούν κάπως, όπως βέβαια πρέπει να γίνεται και για κάθε άνθρωπο σε ανάγκη που δεν έχει τη δυνατότητα προβολής. Ζούμε όμως σε πολύ άγρια χρόνια που όλα γκρεμίζονται..

ς
Guest
ς

λογω της υγειας του και της καταστασης του γενικοτερα δεν εχει συνειδηση της εικονας του.την ευθυνη την εχουν οι δικοι του που στηνουν καθε τοσο τσιρκο και τον περιφερουν εξευτελιζοντας τον

XIXI
Guest
XIXI

ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ.ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ.

ΕΝΑΣ
Guest
ΕΝΑΣ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ; Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ; ΝΤΡΟΠΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;