Ηλίας Κασιδιάρης: Το τατουάζ που προκάλεσε και οι τρυφερές στιγμές με την εστεμμένη

0
35
Ηλίας Κασιδιάρης Το τατουάζ που προκάλεσε και οι τρυφερές στιγμές με την εστεμμένη

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” εντόπισε τον Ηλία Κασιδιάρη με την σύντροφο του, Έλενα Κωνσταντινίδου, σε απόμερη παραλία της Ραφήνας.

Για πρώτη φορά από τότε που εμφανίστηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή αποκαλύπτονται τόσο καθαρά τα τατουάζ στα χέρια του κ. Κασιδιάρη. Στον αριστερό του ώμο έχει έναν αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους, όπου στο κέντρο είναι ζωγραφισμένο ένα πρόσωπο, ενώ από κάτω υπάρχει με κεφαλαία η λέξη «ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ», η οποία είναι χαραγμένη σε σχήμα V. Πρόκειται, κατά τους μελετητές, για το πλέον βαθύ και δυσνόητο ρητό του Εφέσιου φιλοσόφου Ηράκλειτου, το οποίο μας παραδόθηκε μεμονωμένο, δίχως συμφραζόμενα.

Σύμφωνα με την ερμηνεία του Διογένη Λαέρτιου, που από κάποιες πηγές θεωρείται η πιο εύστοχη, «αγχιβασίην» είναι «η εγρήγορση του όντος από τη Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο, εξ ου αντλεί ενέργεια». Σύμφωνα με μια πιο «απλοϊκή» ερμηνεία που επιχειρούν σήμερα ειδικοί, «αγχιβασίην» είναι τα βήματα προς την αγχιστεία. Ο δρόμος του άγχους που διασχίζεται με βήματα προς το ξένο και το οικείο. Βήματα σε μια κατάσταση στην οποία είναι κάποιος βαθιά ξένος και οικείος μαζί, κάτι που συμβαίνει και στην υπνοβασία και την αϋπνία.

Η συνοδός του Ηλία Κασιδιάρη, Έλενα, φορούσε ροζ μαγιό με κρόσσια και  μαύρο μπραζίλιαν που τόνιζε το εντυπωσιακό κορμί της! Ο βουλευτής και το μοντέλο δεν προτίμησαν κάποια ξαπλώστρα, αλλά έστρωσαν στην άμμο τις πετσέτες του και μοιράστηκαν φιλιά πάθους και εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα που έγιναν ακόμη πιο αποκαλυπτικά, όσο κυλούσε η ώρα!